Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοτική Κίνηση Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες

Την λαϊκή αγορά του Σαββάτου στις Πατέλες επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο κ Λυγερός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των λαϊκών.
Τα παράπονα που του εξέφρασαν τόσο οι δραστηριοποιούμενοι στις λαϊκές του Ηρακλείου όσο και πολίτες, με τους οποίους συνομίλησε, αναφορικά με την αδιαφορία που εισπράττουν από την παρούσα δημοτική αρχή γύρω από τα προβλήματα τους, ήταν πολλά.
Οι «Ενεργοί Πολίτες» θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει μια συνολική λύση γύρω από το σοβαρό ζήτημα της λειτουργίας των λαϊκών αγορών στην πόλη μας, με εύρεση μόνιμων και οργανωμένων χώρων για την εγκατάσταση τους. Όπως τόνισε ο κ Λυγερός, η λύση πρέπει να δρομολογηθεί με τη συνεργασία παραγωγών, εμπόρων, των κατοίκων των περιοχών όπου οργανώνονται λαϊκές αγορές και φυσικά του Δήμου, ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα μέρη και να μην υπάρχουν αντιδράσεις.
Ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» Ηλίας Λυγερός και οι υποψήφιοι του δέχθηκαν θερμές και εγκάρδιες ευχές για μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές του Μαΐου με το σύνθημα που κυριάρχησε, και σε αυτή την επίσκεψη, να είναι «Έφθασε η ώρα της αλλαγής της δημοτικής αρχής του Ηρακλείου»

Related posts

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Σχολείου 2ης Ευκαιρίας Ιεράπετρας και παραρτημάτων Σητείας και Αγ. Νικολάου

admin

1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

admin

Δήλωση Θραψανιώτη για τα αρδευτικά έργα σε Ιεράπετρα και Οροπέδιο

admin

Leave a Comment