Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΠΙΖΟΥΝ  ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με την ελπίδα ότι θα ανακάμψουν οι τζίροι των καταστημάτων τους, ξεκίνησαν τις θερινές εκπτώσεις τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, οι έμποροι της Ιεράπετρας.

Έχοντας περάσει μια περίοδο, από την Πρωτομαγιά μέχρι τις 15 Ιουνίου, με τζίρους θεαματικά χαμηλούς, οι έμποροι της Ιεράπετρας περίμεναν με ανυπομονησία , να ξεκινήσει η περίοδος των εκπτώσεων , για να ρίξουν τις τιμές τους και να προσπαθήσουν να προσελκύσουν το  καταναλωτικό κοινό, με δέλεαρ τα ποιοτικά προϊόντα σε συνδυασμό με τις μεγάλες εκπτώσεις από την πρώτη μόλις μέρα.

«Είναι αλήθεια ότι από τις αρχές του Μάη μέχρι τα μέσα του Ιούνη, η αγορά της Ιεράπετρας παρουσίαζε πολύ σοβαρά προβλήματα, με την κίνηση να είναι εξαιρετικά υποτονική. Από τις 15 Ιουνίου και μετά άρχισε κάπως να κινείται προσπαθώντας να μπεί στους κανονικούς ρυθμούς. Ελπίζουμε πως,  από την 8η Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου, που είναι η κανονική περίοδος των θερινών εκπτώσεων και από την 1η μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου που είναι η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η κίνηση θα αυξηθεί και ο κόσμος θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να κάνει τις αγορές του στα καταστήματα της πόλης μας , τα οποία ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα με μεγάλες εκπτώσεις  που φτάνουν μέχρι και το 50% της αρχικής τιμής. Η αγορά της Ιεράπετρας είναι πάρα πολύ μεγάλη και προσφέρει οτιδήποτε ζητήσει ο καταναλωτής, σε κάθε ποιότητα και για όλα τα πορτοφόλια», μας είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ  Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Ιεράπετρας επιχειρεί και φέτος να αναθερμάνει την κίνηση στην αγορά διοργανώνοντας τη «Λευκή Νύχτα» αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνει «Η Κιβωτός του Κόσμου» και φιλοξενώντας στην Ιεράπετρα μια ομάδα παιδιών από το παράρτημα της Πωγώνιανης Ιωαννίνων.

«Την Παρασκευή 12 Ιουλίου θα υποδεχτούμε στην Ιεράπετρα 17 παιδιά από το παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγώνιανη Ηπείρου  που θα φτάσουν στην πόλη μας με τους 4 συνοδούς τους για διακοπές. Τη φιλοξενία τους έχουν διοργανώσει, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Μητρόπολη και ο Δήμος.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα κάνουμε τη «Λευκή Νύχτα», με τα μαγαζιά της πόλης να μένουν ανοικτά μέχρι της 12.00 τα μεσάνυκτα. Οι νέοι θα διασκεδάσουν με τα «Παιδιά της γης», με μουσική από τον

DJ  Μάριο Σηφάκη και διάφορα άλλα δρώμενα, ενώ  θα προσφέρεται από τον Εμπορικό Σύλλογο δωρεάν μπύρα και φρουτοσαλάτες. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι «48 Ώρες»

Καλούμε όλο τον κόσμο Έλληνες και ξένους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο Εμπορικό κέντρο της Ιεράπετρας», μας είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Related posts

Ξεκίνησαν οι έρευνες για αρχαία στη Πλάτη Οροπεδίου Λασιθίου

admin

Έκτακτη κρατική οικονομική ενίσχυση (De Minimis) για τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου – άρση αποκλεισμού αποζημιώσεων, ζητά από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Δήμαρχος Οροπεδίου

admin

Η Λέσχη μοτοσικλετιστών (ΛΕ.Μ.Α.Ν) στον Δήμαρχο Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment