Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ομιλία της Ελένης Βλάσση στο Διήμερο Θεματικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με θέμα: «Η διατροφή ως παράγων ευζωίας και αειφορίας».

Το ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης διοργανώνει διήμερο θεματικό σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, με θέμα:

«Η διατροφή ως παράγων ευζωίας και αειφορίας».

Σκοπός του Σεμιναρίου, είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για θέματα που αφορούν τη διατροφή, το περιβάλλον, την υγεία και τους δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ τους από ειδικούς επιστήμονες και να αντλήσουν νέες ιδέες που μπορούν να αξιοποιήσουν στο σχολείο τους στη διάρκεια υλοποίησης ενός προγράμματος Π.Ε. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 13 ωρών και απευθύνεται σε πενήντα (50) εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Κρήτης.

Σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.35-18.45 , η Ελένη Βλάσση Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Ιεράπετρας θα μιλήσει για την Κρητική Διατροφή από τη Μινωϊκή εποχή μέχρι σήμερα.

GDE Error: Requested URL is invalid

Related posts

ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Αιμοδοσία στην Ιεράπετρα

admin

Έτσι διαμορφώθηκαν σήμερα οι τιμές των πρώιμων κηπευτικών της Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment