Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Νεκρός 30χρονος στην Ιεράπετρα – Μάχη για ακόμη 2 τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στην Ιεράπετρα

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 7:50 το απόγευμα της Τρίτης, όταν το ΕΚΑΒ δέχτηκε επείγουσα κλήση για τον απεγκλωβισμό και τη διακομιδή τριών ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε επιβατηγό αυτοκίνητο, που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μαντρότοιχο.

Το τροχαίο συνέβη στη δυτική έξοδο της Γρα Λυγιάς προς το Στόμιο Ιεράπετρας.

Άμεσα, δύο ασθενοφόρα του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας ξεκίνησαν από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και έφτασαν μέσα σε 8 λεπτά στο σημείο του δυστυχήματος απεγκλωβίζοντας έναν 30χρονο, κάτοικο Ιεράπετρας, που είχε χάσει ήδη τη μάχη με τη ζωή, καθώς και δύο σοβαρά τραυματίες, έναν, επίσης, κάτοικος Ιεράπετρας, περίπου 30 ετών και έναν 16χρονο Πακιστανό.

Στους δύο τραυματίες έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από τούς διασώστες του ΕΚΑΒ και αμέσως μετά διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους και να ενημερωθούν οι οικογένειες τους.

Στο μεταξύ, στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άλλα τελικά δε χρειάστηκε να παρέμβει.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα, ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας.

Σημειώνεται ότι το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας θα εκτιμήσει την κατάσταση των τραυματιών και, αν κριθεί απαραίτητο, θα αποφασιστεί η μεταφορά τους σε μεγαλύτερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θαμώνων καφετέριας που βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος ο οδηγός του αυτοκίνητου αντιλήφθηκε την τελευταία στιγμή δύο πεζούς που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου και επιχειρώντας ελιγμό για να τους αποφύγει έπεσε στο μαντρότοιχο.

Related posts

91η Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου,Στο Κέντρο του Ηρακλείου (Αίθριο Λότζια),Σάββατο 07/09/2019 από 10:00 – 13:30

admin

Υποψηφιότητες Εκλογών Αγροτικού Συλλόγου (διόρθωση)

admin

Εξαγωγές Νωπών Οπωροκηπευτικών 22.2.2019

admin

Leave a Comment