Σε τροχιά πληρωμής με απόφαση ανακατανομής πόρων όλοι οι επιλαχόντες νέοι γεωργοί

Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες και τις εξαγγελίες των αρμοδίων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί πληρωμής των επιλαχόντων νέων έως τα τέλη του Αυγούστου (σχετική δήλωση έχει κάνει στον ΑγροΤύπο, πριν από λίγες ημέρες ο γενικός γραμματέας αγροτικής πολιτικής, κ. Χαράλαμπος Κασίμης), απόφαση που δημοσιεύτηκε στην διαύγεια.

Η εν λόγω απόφαση ανακατανέμει τους πόρους ανά περιφέρεια, ώστε να ενταχτούν όλοι οι επιλαχόντες (βάσει και των σχετικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου) στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιουνίου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Χαράλαμπος Κασίμης δεσμεύτηκε σχετικά, τονίζοντας στον ΑγροΤύπο ότι «στα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου προγραμματίζεται να καταβληθούν οι προκαταβολές στους δικαιούχους του προγράμματος Νέων Αγροτών του 2017, που έμειναν εκτός γιατί ήταν στους επιλαχόντες».

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και στην Χαλκίδα προ ημερών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου «στο πρόγραμμα θα ενταχτούν συνολικά 16.000 δικαιούχοι».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χ. Κασίμη

Ολόκληρη η απόφαση ανακατανομής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *