Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΜΥΡΤΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο Souzouki Alto στο οποίο επέβαιναν δυο Γαλλίδες τουρίστριες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, στην ανατολική έξοδο του Μύρτου κινητοποιώντας, την Τροχαία, την Πυροσβεστική , το ΕΚΑΒ και τη μικρή κοινωνία του Μύρτου που έσπευσε σε βοήθεια.

Από το μικρό επιβατηγό αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν αμέσως οι δύο Γαλλίδες ελαφρά τραυματισμένες αλλά κυρίως σοκαρισμένες και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας για τις πρώτες βοήθειες καθώς η μία ήταν έγκυος και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη, χωρίς όμως να συντρέχει τελικά κανένας σοβαρός λόγος.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στην άκρη της προστατευτικής μπάρας την οποία σήκωσε στον αέρα, χωρίς ωστόσο να περάσει μέσα από το παρμπριζ και να τραυματίσει θανάσιμα τις δυο γυναίκες που είχαν άγιο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

Αμέσως μετά την θετική έκβαση του συμβάντος ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύρτου Αλέκος Παντελάκης είπε:

«Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα!
Η Τοπική Κοινότητα  Μύρτου ευχαριστεί την Αστυνομία, την Πυροσβεστική,  και το ΕΚΑΒ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην αντιμετώπιση των συνεπειών του ατυχήματος!
Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα  Αθανασάκη,  και τον Ηλία  Σταμπουλή, που με βοήθησαν ασκώντας τροχονομικά καθήκοντα, έτσι ώστε να μην προκληθεί νέο ατύχημα, μια και η ξηλωμένη  μπάρα είχε κλείσει το μισό οδόστρωμα!

Η Τοπική Κοινότητα ενημέρωσε άμεσα τον περιφεριακό σύμβουλο κ Γιάννη  Γουλιδακη,  και την αντιδήμαρχο κ Μαρία Ρουμελιωτακη και ζήτησε τη βοήθεια τους για άμεση αποκατάσταση της μπάρας, προς αποφυγήν νέου ατυχήματος».
 NIKOS ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο και με μέλη της Κοινότητας Ιεράπετρας.

admin

Το Φεβρουάριο στο σκαμνί η χήρα και ο εραστής της για τη δολοφονία του καρδιολόγου Καλαντζάκη

admin

Συνάντηση Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη με την Δρ. Αρχαιολογίας Έφη Σαπουνά-Σακελαράκη για τις ανασκαφές στη Ζώμινθο του Ψηλορείτη

admin

Leave a Comment