Image default
TOPIKA NEA

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟ ΠΑΧΙΑΣ ΑΜΜΟΥ-ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ

Ξεκίνησε και συνεχίζεται το έργο της διαπλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης των κεντρικών δρόμων στην περιοχή αναδασμός Παχιάς Άμμου- Καβουσίου.
Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας είχε ανακοινωθεί στις 22-5-2019 η υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή Αναδασμός Παχείας Άμμου – Καβουσίου» μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 720.000€ και περιλαμβάνει εργασίες διαπλάτυνσης, καθαρισμών και ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των αγροτών και η διακίνηση των προϊόντων, καθώς στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και πολλές καλλιέργειες αλλά και πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες εξυπηρετούνται με μικρά και μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα.
Συγχαρητήρια στο Δήμο Ιεράπετρας, για την υλοποίηση αυτού του χρήσιμου για την ανάπτυξη της περιοχής έργου, θέλουμε όμως να παρακαλέσουμε τους υπεύθυνους μηχανικούς που παρακολουθούν την εκτέλεση της εργολαβίας, να φροντίσουν ώστε ο δρόμος που θα φτιαχτεί , να έχει τελικά, απο την αρχή μέχρι το τέλος του, το πλάτος που προβλέπεται απο τη μελέτη. Να μην υποκύψουν δηλαδή οι κατασκευαστές στις πιέσεις ορισμένων ιδιωτών, που θέλουν να αποφύγουν τη διαπλάτυνση του δρόμου, μπροστά απο τη δική τους ιδιοκτησία”, επισημαίνει ο εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων κ Γιώργος Ρηγάκης.

 

Related posts

Ενημέρωση και μέτρα για τον Κορωνοϊό SARS-Cov-2

admin

ΜΕ ΤΟΥΣ ONIRAMA  Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Ενημερωτική Παρουσίαση με θέμα την Ανακύκλωση και τη σωστή χρήση του ΜΠΛΕ κάδου.

admin

Leave a Comment