Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξαγωγική Έκθεση Φεστιβάλ στην Ολλανδία”

Πρόσκληση στη παρουσίαση στα Χανιά και στο Ηράκλειο

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει την 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας,  στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO HOUTEN  Διεύθυνση  Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN (Ουτρέχτη).

Το θέμα της 2ης Ελληνο – Ολλανδικής  Έκθεσης / Φεστιβάλ είναι οι εμπορικές και διαπολιτισμικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. 

Σας προσκαλούμε στις παρουσιάσεις της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης/Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη στις παρακάτω πόλεις:

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 18:00 με 19:30, στην αίθουσα «Καρούζου» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, διεύθυνση Κορωναίου 9 Ηράκλειο, τηλ. 2810247010
  • ΧΑΝΙΑ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 16:45 με 18:00 στην Αίθουσα Αίθουσα συνεδριάσεων «Δημοσθένης Γαγάνης» του Επιμελητηρίου Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Τηλέφωνο: 28210-52329

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς απευθύνονται στο Ολλανδικό κοινό ή στον Ελληνισμό της Ολλανδίας, να προβάλουν και να πουλήσουν, προϊόντα υπηρεσίες και αγαθά.

Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) για να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν B2b επαγγελματικές συναντήσεις και δράσεις, με σκοπό να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών ώστε να δικτυωθείτε επιχειρηματικά τόσο με τους υπόλοιπους εκθέτες, αλλά και τους ειδικούς καλεσμένους μας.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου / Πρόσκληση εδώ

Θα χαρούμε να σας ανταμώσουμε

Με εκτίμηση
Θωμάς Σοπιλίδης
Πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠ «Ελλάδα Παντού»
6932 302009 210 3001574

Υπό την Αιγίδα
  • Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  • Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας
  • Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος
  • Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
  • Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ολλανδία

Related posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ

admin

Στ. Αρναουτάκης στην Αγροτική έκθεση Μεσαράς: Όλοι ενωμένοι στην προώθηση των Κρητικών προϊόντων και για την υλοποίηση του έργου του «Πλατύ ποταμού»

admin

Γ΄ Φάση της Πολεοδομικής Μελέτης των οικισμών Μακρύ Γιαλού-Κουτσουρά

admin

Leave a Comment