Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Εξαφανίστηκε 8χρονος – Συναγερμός σε ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 8χρονου αγοριού

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στην Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, αλλά και τις εθελοντικές οργανώσεις της Ιεράπετρας και της Σητείας, καθώς δηλώθηκε εξαφάνιση ενός 8 χρόνου αγοριού από την τοποθεσία Παναγία Λυγιά Σταυροχωρίου Λασιθίου.

Ο πατέρας και ο παππούς είχαν πάει για αγροτικές εργασίες μαζί με τον 8 χρόνο σε μια περιοχή όπου διατηρούν αγροτικές καλλιέργειες. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν απορροφηθεί στις αγροτικές εργασίες διαπίστωσαν ότι το 8χρονο παιδάκι είχε απομακρυνθεί και δεν απαντούσε στις προσκλήσεις του πατέρα και του παππού του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική και λίγο πριν από 8 το βράδυ ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης προκειμένου το αγοράκι να εντοπιστεί και να παραδοθεί στους οικείους του.

Ειδικότερα, στην επιχείρηση εντοπισμού του 8 χρόνου επιχειρούν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Υπηρεσίας, άνδρες από την τοπική υπηρεσία της Ιεράπετρας, καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ενώ, σύμφωνα με το Διοικητή των πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, οι έρευνες δεν αναμένεται να σταματήσουν το βράδυ της Κυριακής.

Related posts

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

admin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 2 ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣTO ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS

admin

Ύστατο χαίρε στη Φώφη Γεννηματά

admin

Leave a Comment