Image default
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ξεκίνησε η κακοκαιρία από τη Βόρεια Ελλάδα – Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει ήδη ο καιρός σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας, αφού η κακοκαιρία κάνει την εμφάνισή της φέρνοντας βροχές και καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές την Παρασκευή.

Βροχές και καταιγίδες, ισχυρές κατά τόπους, που σε ορισμένες περιοχές θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, φέρνει το κύμα κακοκαιρίας που ήδη κάνει την εμφάνισή του σε βόρειες περιοχές της χώρας από το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν την Παρασκευή, ενώ ένα ακόμη χαρακτηριστικό θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Καιρός: Ξεκίνησε η κακοκαιρία από τη Βόρεια Ελλάδα - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, αρχικά θα επηρεαστούν η Μακεδονία (κυρίως η Κεντρική), προς το βράδυ η Θεσσαλία και οι Σποράδες.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Ανατολική Πελοπόννησο. Στη Μακεδονία οι βροχές και οι καταιγίδες θα σταματήσουν τις μεσημβρινές ώρες, ενώ από τις απογευματινές, σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Related posts

Καιρός : Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

admin

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ζέστη και ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πως θα είναι ο καιρός το Πάσχα

admin

Καιρός: Συννεφιές, μπουρίνια και θερμοκρασίες έως 27 βαθμούς την Κυριακή

admin

Leave a Comment