Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Αθηναίων

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Αθηναίων ορίστηκαν με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, με θητεία από 1-9-2019 μέχρι και 31-8-2020.

Ειδικότερα, ως αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

Ελευθέριος Σκιαδάς: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Ιστορικού Αρχείουστον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τη διαχείριση της δημοτικής περιουσίας και του ιστορικού αρχείου του Δήμου, ιδίως οι σχετικές με α) το Τμήμα Δημοτικού και Ιστορικού Αρχείου Διεύθυνσης Αποκέντρωσης και Διοίκησης και β) τη Διεύθυνση Δημοτικής Περιουσίας και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Νικόλαος Αβραμίδης: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών και τη λειτουργία των υποδομών εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου και της συντήρησης και επισκευής των οχημάτων και, ιδίως, οι σχετικές με α) τη Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και β) τη Διεύθυνση Μηχανολογικού και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτές Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Βασίλειος – Φοίβος Αξιώτης: Αντιδήμαρχος Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως, στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με το Σχέδιο Πόλεως, την οδοποιία, τις εργασίες για τη συντήρηση και εκπόνηση των νέων τεχνικών έργων που αφορούν κοινόχρηστες υποδομές της πόλης και ιδίως οι σχετικές με α) τη Διεύθυνση Σχεδίου Πόλεως και Αστικού Περιβάλλοντος και β) τη Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτές Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Βασίλειος Κορομάντζο: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και της διαχείρισης των κοινοχρήστων χώρων και ιδίως οι σχετικές με α) τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων και β) το Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων, το Τμήμα Αδειοδότησης Χρήσης Κοινοχρήστου Χώρου και το Τμήμα Αδειοδότησης Υπαίθριων Αγορών και Συναφών Δράσεων της Διεύθυνσης Δημοτικών Προσόδων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος: Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με το πράσινο και τον ηλεκτροφωτισμό και ιδίως α) με τη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, πλην του Τμήματος Αστικής Πανίδας και του Γραφείου Απεντομώσεων Χώρων και β) τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτές Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Γεώργιος Αποστολόπουλος: Αντιδήμαρχος Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με την έκδοση, χορήγηση, ανανέωση εγκρίσεων και αδειών δόμησης καθώς και με τη συντήρηση και εκπόνηση νέων τεχνικών έργων που αφορούν τις Κτιριακές Υποδομές του Δήμου και ιδίως με α) τη Διεύθυνση Δόμησης και β) τη Διεύθυνση Κτιριακής Υποδομής και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτές Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οποία μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με την άσκηση πολιτικής κοινωνικής αλληλεγγύης και ιδίως με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, πλην του Τμήματος Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Νικόλαος Μακρόπουλος: Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων σε θέματα που αφορούν την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας του Δήμου, της προσέλκυσης νέων επενδύσεων και την προαγωγή της συνεργασίας των δημοτικών φορέων με την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης θα προεδρεύει της Οικονομικής Επιτροπής και ορίζει ως μέλη τους Αντιδημάρχους Νικόλαο Αβραμίδη και Ελευθέριο Σκιαδά . Επίσης θα προεδρεύει της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ορίζει ως μέλη τους Αντιδημάρχους Βασίλειο Κορομάντζο και Ευγένιο (Σάκη) Κολλάτο.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης θα ασκεί επίσης τις αρμοδιότητες για τα Οικονομικά καθώς και για το Προσφυγικο-Μεταναστευτικό

Αναπληρωτής δήμαρχος σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Δημάρχουορίζεται ο Ελευθέριος Σκιαδάς. Σε περίπτωση δε που και ο Αναπληρωτής απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Αβραμίδη.

Επίσης ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τους ανατίθεται χωρίς αμοιβή, η εποπτεία και ο συντονισμός των εξής δράσεων του Δήμου:

Σεραφίνα Αβραμίδου: Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα και του Τμήματος Αστικής Πανίδας – Γραφείο Απεντομώσεων Χώρων όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Εμμανουήλ Καλαμπόκας: Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Υγείας, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τη Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Δήμητρα – Ινέζ Αγγελή-Λυκούδη: Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Για το Παιδί, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για α) τη Διεύθυνση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και δια βίου Μάθησης και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Related posts

Με απόφαση του Δημάρχου Γ. Στεφανάκη αποζημιώσεις από το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου στους πληγέντες από τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών

admin

Άς δούμε πως διαμορφώθηκαν σήμερα οι τιμές των πρώιμων κηπευτικών στην Ιεράπετρα.

admin

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

admin

Leave a Comment