Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Συγκλονιστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μακρύ Γιαλό

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το βαν

Σφοδρή σύγκρουση λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Δευτέρας μικρού βαν του ΟΤΕ με νταλίκα στη θέση Μαύρος Κόλυμπος – Αχλιά της δημοτικής ενότητας Μακρύ Γιαλού με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του οδηγού της κλούβας.

Το αυτοκίνητο του ΟΤΕ που οδηγούσε ο 52χρονος, χωρίς συνεπιβάτη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, με διερχόμενη νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς το Μακρύ Γιαλό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 52χρονος τεχνικός εγκλωβίστηκε στη θέση του οδηγού.

Στη σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άντρα από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν κάτοικος Ιεράπετρας και συγκεκριμένα 52χρονος τεχνικός του ΟΤΕ που οδηγούσε το βαν, ο οποίος επέστρεφε  με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο τύπου κλούβας, από τον Μακρύ Γιαλό στην Ιεράπετρα.

Διερχόμενοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς δεν ήταν εύκολο να απεγκλωβιστεί ο 52χρονος ο οποίος στο μεταξύ είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων του.

Οι πυροσβέστες έκοψαν με ειδικά εργαλεία τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο εργαζόμενο πατέρα δυο παιδιών και να τον παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ένα δεύτερο ασθενοφόρο κλήθηκε ωστόσο να παραλάβει και τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος δεν αισθανόταν καλά μετά από την σφοδρή σύγκρουση.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Related posts

Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

admin

«Καταχρηστική εργαλειοποίηση της πανδημίας από τις τράπεζες».

admin

ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΩΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

admin

Leave a Comment