Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΈΧΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Μετά από μια δύσκολη αλλά παραγωγική  τριετία ,  για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας, και για το Δ.Σ. του Συλλόγου των επιχειρηματιών Καφέ –Εστίασης, έφθασε η ώρα της εκλογής των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, που θα κληθούν να επιλύσουν τα κάθε λογής  νέα προβλήματα του κλάδου, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για τους επαγγελματίες  που βάλλονται από παντού.

Οι εκλογική διαδικασία για τους Επαγγελματοβιοτέχνες ξεκίνησε από τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί  την Πέμπτη  στις 7.00 το βράδυ.

  Κατά τη δεύτερη ημέρα των εκλογών του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας  θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο  και οι εκλογές του Συλλόγου των επιχειρηματιών Καφέ-Εστίασης της Ιεράπετρας.

Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 34 όπου   βρίσκονται τα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών θα προσέλθουν  να ψηφίσουν τα 580 μέλη του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών,  και τα 45 μέλη  του Συλλόγου Καφέ- Εστίασης.

Η απερχόμενη διοίκηση  του Συλλόγου των Επαγγελματοβιοτεχνών με τον  κ. Μανόλη Ζουμπουλάκη στην προεδρία για δυο  συνεχόμενες περιόδους, κατάφερε εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων, να πετύχει πάρα πολλά, για τα οποία ο απερχόμενος πρόεδρος αναφέρθηκε στον απολογισμό του έργου του.

«Ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας», είπε , «είναι ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος σε μέλη Σύλλογος της περιοχής, ο οποίος πήρε τα μηνύματα για τις δυσκολίες απο την οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια  τη χώρα,  και στάθηκε  με κάθε τρόπο  δίπλα στους δοκιμαζόμενους επαγγελματίες και βιοτέχνες. Έχει καταφέρει να στελεχώσει, τα τελευταία τρία χρόνια, το γραφείο του με γραμματειακή υποστήριξη, εξυπηρετώντας σε καθημερινή βάση τις ανάγκες των μελών του. Φρόντισε για την επιμόρφωση των μελών του και των εργαζομένων τους, υλοποιώντας κάθε χρόνο επιδοτούμενα σεμινάρια, διαφόρων θεματικών ενοτήτων, και έδωσε τη δυνατότητα στους εργοδότες να παρακολουθούν σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας και ΕΦΕΤ,  με το μικρότερο κόστος. Το Φεβρουάριο του 2018, μετά από πολλά χρόνια απουσίας του ΕΦΕΤ από την πόλη μας, που υποχρέωνε τους ενδιαφερόμενους  να πηγαίνουν στο Ηράκλειο για τις εξετάσεις, ο Σύλλογος κατάφερε να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις  πιστοποίησης  ΕΦΕΤ στην Ιεράπετρα, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες άτομα να πάρουν την αναγκαία  βεβαίωση», μας είπε ο απερχόμενος πρόεδρος κ Μανόλης Ζουμπουλάκης.

Ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας διαθέτει πλέον υπερσύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της πόλης.

« Ένας μεγάλος στόχος του Διοικητικού μας Συμβουλίου  έγινε πραγματικότητα τον περασμένο χρόνο, όταν με τη χορηγία της ΓΣΕΒΕΕ, ο Σύλλογος  μας απέκτησε μία νέα σύγχρονη αίθουσα στο ισόγειο του  ιδιόκτητου κτηρίου του, για την υλοποίηση των  εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει, η οποία εξυπηρετεί όχι μόνο ανάγκες του Συλλόγου αλλά και ανάγκες άλλων φορέων, αφού παραχωρείται σε όποιον τη χρειαστεί και ως αίθουσα συνεδριάσεων. Πέρυσι ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της κατασκευής  της νέας αίθουσας, έγινε και ανακαίνιση στα γραφεία του Συλλόγου στον πρώτο όροφο, όπου στεγάζονται επίσης, ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ιεράπετρας, ο Εμπορικός-Βιομηχανικός Σύλλογος Ιεράπετρας και το γραφείο του Επιμελητηρίου Λασιθίου», πρόσθεσε ο κ Μανόλης Ζουμπουλάκης.

 Ο Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια,  στηρίζει τα μέλη του,  στα οποία χωρίς καμία επιβάρυνση προσφέρει πάντα όσο μπορεί τη βοήθεια του, κυρίως οικονομική, σε διάφορα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην Ιεράπετρα.

Οι κάλπες θα κλείσουν και για τους δυο Συλλόγους στις 7.00 το βράδυ της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου.

               ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών είναι οι:

Ατζαράκης Μιχαήλ, Βουζουνεράκης Ιωάννης, Γιακουμάκης Γεώργιος, Ζουμπουλάκης Εμμανουήλ, Κυφωνίδης Νικόλαος, Νεοφώτιστος Γεώργιος, Σταυρακάκης Μιχαήλ και Χατζάκης Γεώργιος.

Υποψήφιοι για την ελεγκτική Επιτροπή είναι οι : Περβολαράκης Γεώργιος, Πετράκης Γεώργιος, Σταύρου Φιλία, και Σταυρακάκης Δημήτριος.

Υποψήφιοι για την Ομοσπονδία είναι οι:

Ατζαράκης Μιχαήλ, Βασιλάκη Πανανή, Βουζουνεράκης Ιωάννης, Γεωργαλάκης Εμμανουήλ, Γιακουμάκης Γεώργιος του Εμμ., Γιακουμάκης Γεώργιος του Στυλιανού, Ζουμπουλάκης Εμμανουήλ, Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ, Κοπανάκη Ευαγγελία,  Κορνιωτάκης Ιωάννης , Λυρατζάκης Ιωάννης, Μπαλοθιάρης Γεώργιος, Νεοφώτιστος Γεώργιος, Ξομπλαράκης Εμμανουήλ, Παναγιωτάκη Αικατερίνη, Σεκαδάκης Μιχαήλ, Σταυρακάκης Μιχαήλ, Τσιριντάνης Αντώνης, Χατζάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ και Χατζάκης Γεώργιος του Ιωάννη.

Related posts

Το ευχαριστώ του Ρεθύμνου στο Λασίθι

admin

Δήλωση Αραχωβίτη για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών

admin

 Στην Ιεράπετρα οι κεντρικές εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στις 12 Σεπτέμβρη

admin

Leave a Comment