Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

                 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, παραδώσαμε σήμερα   Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019   στις 12.00 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας τον υπόλοιπο εξοπλισμό της ενδοσκοπικής μονάδας.Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης ,ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γεώργιος Αρακαδάκης, η κ. Νεοφύτα Περάκη ως εκπρόσωπος του Αυστριακού κ. RUDOLF OHLINGER ,  η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής κ. Βαρβάρα Μερεσεντόγλου,  ο εκπρόσωπος της Εταιρείας STORZ κ. Παναγιώτης Βούλγαρης,  ιατρικό και   νοσηλευτικό προσωπικό   και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου .
Ο Γραμματέας του Συλλόγου τόνισε ότι υλοποιήθηκε ένας μεγάλος στόχος και καταδείχθηκε ότι η τοπική κοινωνία στηρίζει κάθε προσπάθεια, που γίνεται για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Το μήνυμα της κοινωνίας για ένα κανονικό Νοσοκομείο πέρασε και οι θετικές εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πλέον το σημαντικότερο γεγονός με την ανατολή του 2019.  Οι αγώνες διαμαρτυρίας του κόσμου με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Αντώνη Τσικαλουδάκη , οι αποτελεσματικές  δράσεις του Συλλόγου και η καλή συνεργασία με όλους τους φορείς απέδωσαν καρπούς.  Η  Πολιτεία συμπαραστέκεται και ενισχύει  αυτήν  τη δυναμική και πιστεύομε ότι για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας θα υπάρξουν πολύ καλύτερες μέρες. Ο Δήμαρχος και ο Δ/της του Νοσοκομείου αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Συλλόγου, τις συντονισμένες προσπάθειες και τις θετικές εξελίξεις για την πορεία του Νοσοκομείου. Επίσης τόνισαν την μεγάλη ανταπόκριση της κοινωνίας και ευχαρίστησαν όλους που βοήθησαν.
Ως  Σύλλογος ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο της απόκτησης    του εξοπλισμού της ενδοσκοπικής μονάδας του Νοσοκομείου μας και όχι μόνο: Την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, το Δήμο Ιεράπετρας, επιχειρήσεις , φορείς, τον Αυστριακό κ. RUDOLF OHLINGER, την ομάδα του κ. Αθανασίου Γιάννη καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Λειψίας στη Γερμανία, την Εταιρεία  «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ», το «ΟΣΤΡΙΑ ΠΑΛΑΣ» του κ. Γιώργου Τζαράκη, την ομάδα « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ –ΕΛΛΑΔΑ» του Μιχάλη Συνοδινού και τους απλούς πολίτες που από το υστέρημά τους συμμετέχουν ενεργά. Εμείς  συνεχίζουμε την προσπάθεια για μεγαλύτερη ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με ανακαίνιση κάποιων χώρων του και κάλυψη και άλλων ιεραρχημένων αναγκών, πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τα θεσμοθετημένα όργανά του.
Η Αντιπρόεδρος                                    Ο Γραμματέας                                                                         Πόπη Δασκαλάκη                          Χαράλαμπος Κανάκης

Related posts

Η δύναμη της παράταξης είμαστε εμείς οι ίδιοι!

admin

Επιστολή παραίτησης  προέδρου Δ.Σ

admin

Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21

admin

Leave a Comment