Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΑΝΑΖΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Όπως όλα δείχνουν, ο αδόκητος χαμός του αείμνηστου συνεργάτη της «Ν.Κ.» και πολιτευτή Αντώνη Βγόντζα , αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο ψηφοδέλτιο του «Κινήματος Αλλαγής» στο Ν. Λασιθίου, όπου είχε αποφασιστεί  να συμμετάσχει για να διεκδικήσει ο διακεκριμένος δικηγόρος, τη μια από τις δυο έδρες, μαζί με άλλους τρείς συντρόφους του.
«Το ΚΙΝΑΛ εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινώσει ότι στο ψηφοδέλτιο του Ν Λασιθίου, θα συμμετέχουν ο ορθοπεδικός   Μανώλης Κλώντζας και η υπάλληλος της αντιπεριφέρειας Λασιθίου Αναστασία Ανδρουλάκη από τον Άγιο Νικόλαο, ο επιχειρηματίας  Φάνης Εικοσιπεντάκης από τη Σητεία και ένα ακόμη στέλεχος που τώρα πλέον μετά την απώλεια του συντρόφου Αντώνη Βγόντζα και την ποσόστοση στις γυναίκες που πήγε στο 40%, θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι γυναίκα από την Ιεράπετρα, για να υπάρχει και το κριτήριο της εκπροσώπησης όλων των περιοχών του  Ν Λασιθίου. Έχουμε στείλει κάποια βιογραφικά γυναικών από την Ιεράπετρα και περιμένουμε ακόμη μερικά για να συμπληρώσουμε  τη λίστα των συντροφισσών, από τις οποίες θα επιλεγεί εκείνη  που θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο μας στο Ν Λασιθίου», μας είπε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στο Ν Λασιθίου  Γιώργος Μπελούκας από τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι μεταξύ αυτών είναι και το όνομα της εκπαιδευτικού Φωτεινής Ραπάνη, που πήρε μέρος πρόσφατα  στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη.
«Το «Κίνημα Αλλαγής» είναι από καιρό έτοιμο για να δώσει τη μάχη στις βουλευτικές εκλογές, ειδικά τώρα που τα ποσοστά μας ανεβαίνουν και που ο στόχος να κερδίσουμε τη μια από τις δυο έδρες στο Ν. Λασιθίου   δεν είναι ανέφικτος.
Στις πρόσφατες ευρωεκλογές πήραμε 15,10% νε 6120 ψήφους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 26,80 με 11035 ψήφους. Η διαφορά μας είναι 5.500 ψήφοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι παλιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που σιγά-σιγά επιστρέφουν στο σπίτι» τους. Για να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει οι 2500 από αυτούς που μας λείπουν να ψηφίσουν το «Κίνημα Αλλαγής». Αυτός είναι ο στόχος  μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τον πετύχουμε», πρόσθεσε ο Γιώργος Μπελούκας.
«Η κατακόρυφη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά αλλά  και στο Ν Λασιθίου  και η απογοήτευση των παλιών μας συντρόφων που παραπλανήθηκαν από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Αλέξη Τσίπρα, τους αναγκάζει να επιστρέψουν στο «Κίνημα Αλλαγής», να το στηρίξουν και να δώσουν μαζί μας τη μάχη για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου», κατέληξε ο  Γιώργος Μπελούκας.
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, ο Γιώργος Μπελούκας είπε ότι, « είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο στηρίξαμε αλλά και από τις προσπάθειες που έκαναν τα στελέχη μας στους Δήμους. Συνειδητά δε δώσαμε στηρίξεις σε υποψηφίους δημάρχους, γιατί σεβαστήκαμε την απόφαση τους να κατεβούν σαν ανεξάρτητοι σε όλους τους Δήμους», πρόσθεσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στο Ν Λασιθίου Γιώργος Μπελούκα

Related posts

ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ»

admin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 2024

admin

Leave a Comment