Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
870603

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ζώδια

Εορτολόγιο Ημερολόγιο

Αρχική

ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝΑΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δύο πολιτευτές της Ν.Δ.,  η δημοσιογράφος  Ελένη Βλάσση και ο απόστρατος αξιωματικός Μηνάς Ρασούλης,  ανακοίνωσαν σήμερα την κοινή τους κάθοδο στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου  της Ιεράπετρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη.

‘’Η απόφαση μου να διεκδικήσω τη διοίκηση του Δήμου Ιεράπετρας , επιβλήθηκε απο την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας. Στο ψηφοδέλτιο  που συγκροτούμε, συντάχθηκε και ο συνάδελφος μου  Μηνάς Ρασούλης. Θα είναι ένα ψηφοδέλτιο πέρα και πάνω απο κόμματα , ενωτικό , με ανθρώπους απο κάθε πολιτικό χώρο που θα έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο . Έχει ήδη σχηματιστεί ο πρώτος πυρήνας των υποστηρικτών αυτής της προσπάθειας, και έχουμε ήδη έτοιμο το σχέδιο του προγράμματος το οποίο θα θέσουμε υπόψη των συνδημοτών μας, με τους οποίους θα το συνδιαμορφώσουμε’’, μας είπε η Ελένη  Βλάσση.

Την υποψηφιότητα τους έχουν ανακοινώσει επίσημα μέχρι στιγμής ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι δήμαρχοι, ο κ Θεοδόσης Καλαντζάκης, δημοτικός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος Μακρύ Γιαλού και ο κ Μιχάλης Μαχαιράς, επικεφαλής της παράταξης  ‘’Πολίτες εν   δράσει’’.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει υπό τον κ Σήφη Αναστασάκη η δημοτική ομάδα της σημερινής πλειοψηφίας, για να συζητήσει τις εξελίξεις και να αποφασίσει εκτός απροόπτου, με ποιόν επικεφαλής θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο των ιεραπτριτών. Με δεδομένη την επιθυμία του κ Αναστασάκη να αποσυρθεί απο την τοπική αυτοδιοίκηση, πιθανοί διάδοχοι του θεωρούνται, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Προϊστάκης και Γιάννης Ψαρουδάκης.

Αν  υπολογίσει κανείς και  την προσπάθεια που κάνουν οι ‘’Αντιμνημονιακοί πολίτες’’ με τον Μανόλη Γερακιανάκη  και η ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’, με τη Μαρία Κοτσιφάκη, είναι πιθανό  στον πρώτο γύρο των εκλογών, να διεκδικήσουν την ψήφο των ιεραπετριτών έξι συνδυασμοί