Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2901618

On line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τιμές Δημοπρατηρίου Golden Farm

Αρχική

Τοποθέτηση Νίκου Ανδρουλάκη

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη είναι να πείσει τους πολίτες της ότι μεριμνά για την ευημερία τους. Σήμερα, ο βασικός παράγοντας πρόβλεψης για το πώς ένας νέος άνθρωπος θα εξελιχθεί στη ζωή του είναι οι οικονομικές επιδόσεις των γονιών του.

 

Η κρίση έκανε το δικαίωμα στην πρόοδο να μοιάζει κληρονομικό.

Η λαϊκή εντολή των τελευταίων Ευρωεκλογών είναι αυτή η Ευρώπη να αλλάξει, οι πολιτικές σκληρής λιτότητας να πάνε στο περιθώριο.

Ποια είναι όμως συγχρόνως, η λαϊκή εντολή που έχει η Ελληνική Κυβέρνηση;

Δίκαιη συμφωνία εντός της Ζώνης του ευρώ.

Μια συμφωνία που θα δικαιώσει τους Έλληνες που αγωνίζονται να πληρώσουν τους φόρους τους, τους Έλληνες που άφησαν τα χρήματά τους στις Ελληνικές τράπεζες, αυτούς που παλεύουν να κρατηθεί όρθια η πατρίδα μας, και όχι βέβαια αυτούς, που έβγαλαν τα χρήματα στο εξωτερικό περιμένοντας την κατάρρευση για να μας αγοράσουν τζάμπα. Όχι αυτούς που έμαθαν να κερδοσκοπούν με το δημόσιο χρήμα και τώρα φοβούνται τους Ευρωπαϊκούς κανόνες.

Συνάδελφοι,

Ας τελειώνει το blamegame που πληρώνει ακριβά ο Ελληνικός λαός.

Σεβαστείτε τις θυσίες των πιο αδύναμων Ελλήνων πολιτών τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ολοκληρώνοντας, θέλω να καταδικάσω τις αποδοκιμασίες συγκεκριμένων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέναντι στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Αλλά, και εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, μπροστά στις μεγάλες αποφάσεις που έχετε να πάρετε, οφείλετε να προβληματιστείτε για το ότι σήμερα σας χειροκρότησαν και οι χειρότεροι εχθροί του Ευρωπαϊκού οράματος. Τέλος, να μην ξεχάσετε ποτέ ότι το ευρώ για την Ελλάδα δεν είναι οικονομική επιλογή, αλλά εθνική επιλογή.»