Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Άθληση για όλους . Είμαστε δίπλα στις ανάγκες των δημοτών και δημιουργούμε ευχάριστες διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Άθληση για όλους: «Είμαστε δίπλα στις ανάγκες των δημοτών και δημιουργούμε ευχάριστες διεξόδους στην καθημερινότητά τους.»

Ξεκίνησε για ακόμα μία χρονιά το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» στον Δήμο Ιεράπετρας. Φέτος θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά πέντε διαφορετικά προγράμματα. Τα τρία που ήδη λειτουργούσαν: «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία», «Αθλητισμός και Γυναίκα», «Άθληση Ατόμων με Αναπηρίες» και δύο νέα τμήματα, αυτό της «Άσκησης στην προσχολική ηλικία» και «Παιδί και Αθλητισμός».

Τα εν λόγω προγράμματα στοχεύουν στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας των συμμετεχόντων. Άλλωστε η άθληση αποτελεί μία δραστηριότητα που μειώνει το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας ενώ παράλληλα συμβάλλει στην κοινωνικότητα των ατόμων μέσω των ομαδικών αθλημάτων. Επίσης, η οποιαδήποτε αθλητική ενασχόληση δύναται να αναπτύξει τις εμπειρίες και τις δεξιότητες των αθλούμενων.

Εξίσου σημαντική προσφορά παρέχει ο αθλητισμός στη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών, προσφέροντας τους παράλληλα αναψυχή και αθλητική παιδεία.

Τα εν λόγω προγράμματα θα πραγματοποιηθούν σε χώρους άθλησης των ΟΤΑ και σε χώρους ψυχαγωγίας, στο παραλιακό γυμναστήριο και σε λοιπές δομές του Δήμου, όπως το ΚΑΠΗ και το ΚΔΑΠ μεΑ.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι οκτώ μήνες, με κόστος συμμετοχής στα δέκα ευρώ ανά μήνα για κάθε αθλούμενο. Οι ώρες και τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας στον αρμόδιο υπάλληλο, κ. Μάνο Αϊβαλιώτη οδός Ομηρείας 8, 4ος όροφος  τηλ. 2842 341 305.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος, κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη:

«Προσφέρουμε για ακόμα μία φορά στους δημότες μας όλων των ηλικιών, μέσω των προγραμμάτων «Άθληση για όλους» τη δυνατότητα να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία .

Στηρίζουμε έμπρακτα τις δραστηριότητες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και καλλιεργούν το πνεύμα και το σώμα.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των δημοτών μας και φροντίζουμε να δημιουργούμε ευχάριστες διεξόδους στην καθημερινότητά τους.»

Related posts

Protect Ierapetra Seas: Μία εθελοντική ομάδα νέων που καθαρίζουν τις παραλίες της Ιεράπετρας (εικόνες)

admin

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

admin

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΒΕΣΤΑ : ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΓΗΣ 88 ΧΡΟΝΩΝΔΕ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ

admin

Leave a Comment