Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το δράστη στο γκρεμό

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Κρήτης – Ο 54χρονος δράστης της άγριας γυναικοκτονίας βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και απειλεί να αυτοκτονήσει – Νωρίτερα μαχαίρωσε οκτώ φορές την 48χρονη πρώην σύζυγό του θανάσιμα – Είχαν μαζί τέσσερα παιδιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της αστυνομίας στην περιοχή Περιστερά της Ιεράπετρας, για να μεταπείσει τον φερόμενο 54χρονο δράστη της άγριας δολοφονίας να μην πέσει στο γκρεμό. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλει και ο 21χρονος γιος του, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο.

Ο δράστης βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ ο αστυνομικός διαπραγματευτής επικαλείται τα τέσσερα παιδιά του, για να μην δώσει τέλος στη ζωή του. Ο 54χρονος σκότωσε με οκτώ μαχαιριές την 48χρονη πρώην σύζυγό του, το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, με την οποία, είχε προηγηθεί καυγάς. Στο χώρο όπου βρέθηκε η σωρός της άτυχης γυναίκας πραγματοποιήθηκε αυτοψία από ιατροδικαστή.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα αίτια που οδήγησαν τον δράστη στην γυναικοκτονία παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Related posts

ΣΗΤΕΙΑ, Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ’’

admin

ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ

admin

AΜΕΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

admin

Leave a Comment