Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΚΡΥΒΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Μετά την επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στη Σητεία, η επίσκεψη της στην Ιεράπετρα, της επιφύλαξε μια έκπληξη που της προκάλεσε συγκίνηση καθώς απο την τοπική οργάνωση του κινήματος, της προσφέρθηκε ένα χειροποίητο λευκό μπλουζάκι το οποίο στην μπροστινή πλευρά του είχε τη φωτογραφία του πατέρα της Γιώργου Γεννηματά και στην πίσω πλευρά έγραφε ότι αν ζούσε θα έκλεινε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 τα 80 του χρόνια, καθώς είχε γεννηθεί στις 30 Ιουνίου του 1939.
Στην περιδεία της στην παραλία της Ιεράπετρας η Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη απο τους  4 υποψήφιους βουλευτές, Κλαίρη Ψυλλινάκη -Μαγούλη, Σούλα Ανδρουλάκη, Φάνη Εικοσιπεντάκη και Μανόλη Κλώντζα, χαιρέτισε τους πολίτες που έπιναν τον καφέ τους στις καφετέριες και μίλησε στα ΜΜΕ στέλνοντας το δικό της μήνυμα.
ˊˊΣτις7 Ιουλίουˊˊ είπε, ˊˊη λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα μας με την ψήφο των πολιτών. Θέλω να απευθυνθώ σε όσους απογοητεύτηκαν απο τον ΣΥΡΙΖΑ, σε όσους στις ευρωεκλογές ψήφισαν τη Ν.Δ. για να απαλλαγούν απο τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Μην παραδίδετε φίλοι μου την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι πολύτιμη για αυτόν τον τόπο.
 Η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ μια ισχυρή προοδευτική δύναμη και αυτή είναι το Κίνημα Αλλαγής.
Είναι δύναμη  σταθερότητας, δύναμη ομαλότητας,  με πίστη στην εθνική συνενόηση στην πράξη. Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και  για την  κοινωνική  δικαιοσύνη.
Στις 7  Ιουλίου θα συναντηθούμε ξανά. Μαζί με τους προοδευτικούς και  δημοκράτες της Κρήτης.
Εδώ στο Λασίθι,  είχαμε πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και τώρα  ελπίζουμε με το  ΚΙΝΑΛ. Ξέρουν οι  παλαιότεροι κρητικοί πότε έζησαν καλύτερα. Ήρθε η ώρα να ζήσει καλύτερα και η νέα γενιά. Να βρεί προκοπή στον τόπο μας με το ΚΙΝΑΛ.. Ραντεβού λοιπόν  στην κάλπηˊˊ, είπε στη δήλωση της η κ Γεννηματά πριν αναχωρήσει συνεχίζοντας την περιοδεία της στον Άγιο Νικόλαο.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

ΟΚΔΕ: Βουλευτικές εκλογές 2023 – Προεκλογικό σποτ

admin

«9ο Φεστιβάλ ‘Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός’ από το Δήμο Πλατανιά».

admin

Οι Οικονομικές ενισχύσεις για θερμοκηπιακες καλλιέργειες της Κρητης

admin

Leave a Comment