Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 140 πλαστικά κιβώτια με ντομάτες βάρους 2.520 κιλών

Στη δέσμευση 2.520 κιλών ντομάτας αγνώστου προελεύσεως, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.
Συγκεκριμένα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 140 πλαστικά κιβώτια με ντομάτες βάρους 2.520 κιλών, επειδή το συγκεκριμένο προϊόν δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.
Διευκρινίζεται, ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

Related posts

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ Η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

admin

Πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνέλευση του Ενιαίου Αγροτικου Συλλογου της Ιεραπετρας.

admin

Αυτοψία στην περιοχή που θα κατασκευαστεί το φράγμα του Μύρτου.

admin

Leave a Comment