Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας ανακοίνωσε  στους πολίτες ότι εγκρίθηκε η προκήρυξη 3 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και συγκεκριμένα μίας (1) θέσης ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄, μίας (1) θέσης ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ και μίας (1) θέσης ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ για το φορέα μας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 11-6-2019 και λήγει στις 1-7-2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην διεύθυνση www.ierapetrahospital.gr
Επίσης, την Τετάρτη 8/5/2019, ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα νέος επικουρικός ιατρός, ειδικότητας Βιοπαθολογίας ο οποίος θα ενισχύσει περαιτέρω το Μικροβιολογικό εργαστήριο. Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη Γεώργιο. Με την προσθήκη του μόνιμου ιατρού που περιμένουμε από την νέα προκήρυξη θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο το Μικροβιολογικό εργαστήριο και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.
Τέλος, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ορκίστηκε και ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, νέος υπάλληλος ΤΕ Πληροφορικής ενώ αναμένεται η ανάληψη καθηκόντων μίας υπαλλήλου κλάδου ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών.
«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη τους και την έγκριση των παραπάνω θέσεων και προσλήψεων καθώς επίσης τα επιστημονικά όργανα και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας για την γρήγορη διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών.
Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, προς όφελος των πολιτών», αναφέρει σχετικά ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Αρακαδάκης

Related posts

Ευχαριστήρια Επιστολή Μανώλη Φραγκούλη

admin

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

admin

Στο δρόμο κατεβαίνουν οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα: Ζητούν οικονομική ενίσχυση έναντι της αύξησης κόστους παραγωγής

admin

Leave a Comment