Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ

Ζημιές προκληθηκαν  στην Ιεράπετρα κατά τι διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα , από ισχυρότατους νότιους άνεμους, με τα κύματα να φτάνουν ακόμα και μέχρι το κέντρο της πόλης. Βρέθηκαν βουλωμένα φρεάτια, πλημμυρισμένα καταστήματά, ξένα και αδρανή υλικά επί του οδοστρώματος κ.α. Από τη Δημοτική Αστυνομία, έγινε καταγραφή και αποτίμηση της κατάστασης, ενημερώνοντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες ανά περίπτωση.
Για μια ακόμα μη φορά μια έντονη κακοκαιρία αφήνει πίσω της πάρα πολλές πληγές. Τοσο σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις(ευτυχώς ελαχιστες) όσο και σε καταστήματα του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας.
“Ειναι η τρίτη φορά φέτος που αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις στην ανατολική πλευρά της πόλης,  αλλά αυτή τη φορα οι ζημιές είναι πιο μεγάλες.
Σίγουρα συμπαραστεκομαστε στους συμπολίτες μας και όπως κάθε φορά μετά από τέτοια φαινόμενα οι Υπηρεσίες του Δήμου είναι εδώ για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.
Βάσει του δελτίου της Πολιτικής Προστασιας οι άνεμοι αυριο Δευτέρα  θα είναι βόρειοι, οπότε θα διευκολύνουν το έργο μας.
Για το λόγο αυτό θα παρακαλέσω να μην παρκάρουν αύριο το πρωί αυτοκίνητα επί της οδού Στρατηγού Σαμουήλ στην Κάτω παραλια “, τονίζει σε ανακοίνωση της η Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας  Περιβάλλοντος
& Π.Π. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Related posts

Έδιναν μίζα σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και μας λεηλατούσαν

admin

TΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

admin

Γ. Πλακιωτάκης: Ξεχωριστή τιμή η εκλογή μου ως Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής

admin

Leave a Comment