Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Ιεράπετρα» κ. Ελένη Βλάσση συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη για καλύτερη συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Ιεράπετρα» και υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Ελένη Βλάσση, επισκέφθηκε και ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τις θέσεις του συνδυασμού της για το Δήμο Ιεράπετρας. Η κα Βλάσση ενημερώθηκε για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης.
Μετά την συνάντηση η κ. Βλάσση ανέφερε: «Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Αρναουτάκη για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Ιεράπετρας. Στο Δήμο μας υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον αγροτικό κόσμο και την αγροτική παραγωγή στο Δήμο, που είναι ένα από τους πυλώνες που στηρίζεται η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν στον Δήμο μετά έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες και καταστροφές στην περιοχή, θέματα που έχουν να κάνουν με το δίκτυο ύδρευσης της Ιεράπετρας και δημοτικών διαμερισμάτων, της αγροτικής οδοποιίας και της τουριστικής ανάπτυξης.
Δεσμευόμαστε ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών θα συνεργαστούμε με την Περιφέρεια Κρήτης γιατί ο Δήμος Ιεράπετρας έχει την δυνατότητα να γίνει πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη λόγω των παραγωγικών δυνάμεων που διαθέτει».

Related posts

ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΥΠΑΙΘΡΟΥ έχουν ΟΡΑΜΑ

admin

Χρύσα Χατζημαρκάκη – Ο Δήμος Ιεράπετρας σε μία σταθερή αναπτυξιακή πορεία Εισερχόμενα x

admin

Τιμή και δόξα στους ήρωες του Αποκόρωνα από Περιφέρεια- φορείς παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

admin

Leave a Comment