Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η φανέλα είναι βαριά, η Βραζιλία έκανε πέρα την Ελλάδα και τον Αντετοκούνμπο»

Με μεγάλα γράμματα που λένε «Antetoquem???», δηλαδή «Αντετοποιος;;;», η «Globo Esporte» έχει πρώτο θέμα τον θρίαμβο της Βραζιλίας επί της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Η φανέλα είναι βαριά! Η Βραζιλία έκανε πέρα την Ελλάδα και τον Αντετοκούνμπο και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει όλο χαρά η βραζιλιάνικη «Globo Esporte», για να συνεχίσει:

«Ποτέ μην αμφισβητείς το βάρος της φανέλας της Βραζιλίας. Το τείχος ήταν τεράστιο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο παιχνίδι, σούταρε την μπάλα, έπεσε στο έδαφος, πάλεψε. Αλλά ο MVP του ΝΒΑ και το πολύ δυνατό ρόστερ της Ελλάδαςσταμάτησε μπροστά στους Βραζιλιάνους.

Με τη νίκη, η Βραζιλία δεν νίκησε μόνο το φαβορί για τον τίτλο, αλλά σταμάτησε και τον καλύτερο παίκτη! Ο Γιάννης είδε τους Βαρεζάο, Γκαρσία, Μαρκίνιος, Λεάντρο, Καμπόκλο και Λουζ».

Το «Gazeta Esportiva» κάνει λόγο για «Επική Νίκη!», επισημαίνοντας: «Η Βραζιλία νίκησε ξανά με επική εμφάνιση! Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Ελλάδα, που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκε με 79-78».

Πηγή: gazzetta.gr

Related posts

Παρτιζάν – ΑΕΚ 86-80

admin

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Ασυγκράτητος! Ημίχρονο… ανατροπής και «τριάρας» στο «Γεντί Κουλέ»

admin

Η τρομερή εμφάνιση του Καλάθη με την Τσεχία

admin

Leave a Comment