Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Θ. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η κατά περιόδους σκληρή αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει από την περίοδο των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών, μεταξύ του δημάρχου Ιεράπετρας κ Θεοδόση  Καλαντζάκη και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ Αργύρη Πανταζή, συνεχίζεται με αφορμή τους χειρισμούς της δημοτικής Αρχής στο θέμα της κατάργησης του Ταχυδρομικού γραφείου των ΕΛΤΑ στην Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού και την υποβάθμιση του ταχυδρομικού γραφείου στην πόλη της Ιεράπετρας.

Μετά την επιστολή καταγγελία του κ Αργύρη Πανταζή  ο οποίος χρεώνει έλλειμμα ενημέρωσης  και αργά αντανακλαστικά στη Δημοτική παράταξη του κ Καλαντζάκη, ο δήμαρχος Ιεράπετρας απαντά  στις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ο κ Πανταζής έχει ως μόνο στόχο του την προσωπική του προβολή.

 «Κατά την προσφιλή του τακτική και σε μια απέλπιδα προσπάθεια  σχηματισμού εντυπώσεων ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» μετά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο,  επιχειρεί με αβάσιμους ισχυρισμούς να κερδίσει κάποιους πόντους προσωπικής  προβολής.

 Παρόλο που τα ταχυδρομεία είναι ανεξάρτητη Υπηρεσία, είναι αυτονόητη για μας η στήριξη όλων των ταχυδρομικών καταστημάτων του Δήμου. Ειδικά το  θέμα που αφορά το κατάστημα της Ιεράπετρας θα τεθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ακριβώς έχουμε δεσμευθεί, εφόσον υπάρξει σαφής ενημέρωση  από τους υπεύθυνους.

Αναφορικά με το Ταχυδρομείο του Μακρύ Γιαλού, το οποίο εξυπηρετεί και τις ανάγκες των κοινοτήτων Σχινοκαψάλων, Σταυροχωρίου, Ορεινού, Αγίου Στεφάνου και όμορων κοινοτήτων του Δήμου Σητείας, τέθηκε ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφενός λόγω της επείγουσας κατάστασης  και αφετέρου λόγω του ότι είχε προηγηθεί ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, από τη μία και μοναδική υπάλληλο των ΕΛΤΑ.

Αντιθέτως, παρότι υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του καταστήματος των ΕΛΤΑ Ιεράπετρας καμία ενημέρωση ούτε προφορική ούτε έγγραφη προς τη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε  για πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τίθενται, όμως τα ερωτήματα: Εφόσον η συγκεκριμένη παράταξη της μειοψηφίας ήταν πληροφορημένη εδώ και αρκετό καιρό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ιεράπετρα τι έκανε; Γιατί δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να συζητηθεί στα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια; Περίμενε να θέσει η Δημοτική Αρχή το ζήτημα του καταστήματος στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού για να το θυμηθεί ξαφνικά ή μήπως περίμενε να κλείσουν όλα τα καταστήματα για να στοχοποιήσει, όπως συνηθίζει, τη Δημοτική Αρχή;

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι για τη συγκεκριμένη Παράταξη τα προβλήματα της περιοχής και η αντιμετώπισή τους δεν έχουν καμιά σημασία μπροστά στα όποια μικροπολιτικά συμφέροντα και την ματαιοδοξία τους.

Οι λέξεις «σύμπνοια, συνέπεια και συνεργασία» είναι άγνωστες για εκείνους. Τις χρησιμοποιούν καθαρά προσχηματικά και επιχειρούν να μηδενίσουν πράξεις, δράσεις και έργα της Δημοτικής Αρχής λογαριάζοντας μόνο το πολιτικό τους όφελος. Η Δημοτική Αρχή

λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με αίσθημα ευθύνης και όχι με γνώμονα τον τόπο καταγωγής των μελών της, όπως αποδεικνύεται και από το  σύνολο των έργων που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται σε όλο τον Δήμο της Ιεράπετρας στοχεύοντας στην ισόρροπη ανάπτυξή του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντηση του ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ Θεοδόσης Καλαντζάκης.

 ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο  ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ  ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΡΑ

admin

ΣΤΟ 90% ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ»

admin

Leave a Comment