Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ιεράπετρα: Νεκρός μέσα στην μπανιέρα του βρέθηκε 56χρονος

Η νεκροψία νεκροτομή που θα δείξει τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο στο ΠΑΓΝΗ

Νεκρός μέσα στην μπανιέρα του βρέθηκε πριν λίγο 56χρονος άνδρας στην περιοχή του Περιστερά Ιεράπετρας. Ο άτυχος άνδρας ήταν εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης σχολής καταδύσεων που εδρεύει στην περιοχή.

Στην διαπίστωση του θανάτου του έφτασαν οι υγειονομικές αρχές μέσα από την εξής συγκυρία καθώς δίπλα στο διαμέρισμα του 56χρονου κατοικεί ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανόλης Καλλιονάκης.

Το στοιχείο που ερέθισε την ανησυχία του κ. Καλλιονάκη ήταν το νερό της ντουζιέρας το οποίοι για αρκετή ώρα ακουγόταν να τρέχει. Σε πρώτο χρόνο ο υγειονομικός κάλεσε τον 56χρονο στο τηλέφωνο, ενώ όταν είδε ότι οι προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του δεν είχαν αποτέλεσμα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Με την παραβίαση της πόρτας οι υγειονομικές αρχές βρέθηκαν μπροστά στον άνδρα ο οποίος βρισκόταν αναίσθητος μέσα στην μπανιέρα του. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο με το πέρας της γνωστοποίησης του περιστατικού ώστε να συλλέξουν στοιχεία μιας και την στιγμή αυτή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η νεκροψία νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο στο ΠΑΓΝΗ.

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

Τηλεδιάσκεψη για την πορεία του Κέντρου Αποκατάστασης Νεάπολης

admin

Απόψε το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου

admin

Βαρυμπόμπη: Η πυρκαγιά καίει στους πρόποδες της Πάρνηθας – Συναγερμός και μήνυμα από 112

admin