Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιερέας έφαγε πρόστιμο 1500€ επειδή κοινωνούσε πιστούς και τώρα κάνει έρανο για να μαζέψει το ποσό

Ιερέας στο Αργοστόλι: Πολλά περιστατικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19). Συνήθως, πρόκειται για περιστατικά που ορισμένοι πολίτες έχουν δεχθεί πρόστιμο. Ωστόσο, η τελευταία έχει να κάνει με έναν ιερέα από την Κεφαλονιά, ο οποίος δέχθηκε πρόστιμο, λόγω μη εφαρμογής των μέτρων. Αναλυτικότερα:

Ιερέας στο Αργοστόλι: Τι αναφέρεται στο τοπικό ρεπορτάζ

Ένας ιερέας στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς δέχθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ. Αυτό, διότι άνοιξε την εκκλησία του και κοινώνησε τον κόσμο. Επιπλέον, έγινε γνωστό πως τώρα κάνει έρανο μεταξύ των πιστών, για να συγκεντρωθεί το ποσό.

Πρόστιμο 1500 ευρώ στον πατέρα Κυπριανό, στην ενορία του Αγίου Νικολάου, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, επιβλήθηκε την Κυριακή (6/12) από τις αρχές, καθώς ο ιερέας άνοιξε την εκκλησία του και κοινώνησε κανονικά τον κόσμο.

Η αστυνομία, ωστόσο, δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. Το αποτέλεσμα ήταν να του επιβάλει το τσουχτερό πρόστιμο. Αντίθετα, τοπικά Μέσα αναφέρουν πως «έπεσαν» και κάποια 300άρια στους πιστούς.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι τάχιστα άρχισε να «τρέχει» έρανος και έκκληση στους ενορίτες. Αυτό έγινε, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό.

https://www.enimerotiko.gr/

Related posts

“Ειδικό Πρόγραμμα για προσλήψεις ανέργων για ταχυμεταφορές.

admin

Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας-Εξελίξεις ΚΑΣ-Συγκέντρωση 3/6, 19:00 Δημαρχείο Ιεράπετρας, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5/6, 18:30 Μουσείο Ιεράπετρας

admin

Καλύτερη πόλη προορισμός το Ηράκλειο

admin

Leave a Comment