Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Κατάσχεση και καταστροφή ντομάτας Αλβανίας

Στην κατάσχεση και καταστροφή ντομάτας Αλβανίας συνολικού βάρους 441 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μετά από ελέγχους και δειγματοληψία σε 63 χαρτοκιβώτια με ντομάτες Αλβανίας και μετά από εργαστηριακή εξέταση, ανιχνεύτηκαν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποσύρθηκε άμεσα από την κατανάλωση και καταστράφηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Related posts

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

admin

Νέα Χρηματοδότηση ύψους 470.000€ για τη βελτίωση του δημοτικού γηπέδου Κάτω Χωριού

admin

«Προχωρεί η επίλυση του θέματος των παραγωγών προϊόντων θερμοκηπίων της Κρήτης που αποκλείονται εξαιτίας ΟΣΔΕ 2019.

admin