Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Αναρτηθηκε αργα το μεσημέρι της Πέμπτης η απόφαση της επαναπρόσληψης για άλλους 36 μήνες,  του επικουρικού γυναικολόγου- μαιευτήρα Σωκράτη Μέγγουλα, η  παράταση της σύμβασης του οποίου είχε λήξει στις 30 Νοεμβρίου, για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Οι Ιεραπετρίτισσες και όχι μόνο σχεδίαζαν το πρωί της Παρασκευής να οργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το Νοσοκομείο για να υπενθυμίσουν ότι είναι άμεση ανάγκη να παραμείνει ο γιατρός τους στη θέση του. Τις πρόλαβαν όμως οι εξελίξεις και η πρόσληψη του Σωκράτη Μέγγουλα που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα για τον επιστήμονα που παρέλαβε κλειστή και κυριολεκτικά ” ανέστησε” την γυναικολογική κλινική της Ιεράπετρας.
“Ο Αγώνας μας για  την παραμονή  στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  του γυναικολογου Σωκράτη Μέγκουλα δικαιώθηκε. Ήρθε πριν λίγο η απόφαση: Προσλαμβάνεται ως επικουρικός για 36 μήνες. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος! Ειναι το πιο ομορφο δωρο χριστουγεννων για ολες τις γυναικες της ιεραπετρας! Σας ευχαριστουμε ! Καλη θητεια, και στη μονιμοποιηση σιγα σιγα!”, σχολίαζαν οι γυναίκες που  συμετείχαν στην επιτροπή στήριξης για την παραμονή τουγιατρού καθώς και στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Related posts

Πίτμπουλ «τσάκωσαν» διαρρήκτες στην Ιεράπετρα

admin

«Αποζημίωση ελαιοπαραγωγής και άλλων καλλιεργειών από τις πρόσφατες καταστροφές και αύξηση της αποζημίωσης των αγροτών-παραγωγών κηπευτικών θερμοκηπίου».

admin

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

admin

Leave a Comment