Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Κορωνοϊός: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα

Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό σημειώθηκε στη χώρα μας.

Πρόκειται για έναν 70χρονο από την Καστορία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, χτες, Τετάρτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ethnos.gr, ο άνδρας είχε υποβληθεί σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, ωστόσο τα αποτελέσματα «βγήκαν» λίγο μετά τον θάνατό του και διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

Ο 70χρονος είχε σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας που οδηγούν σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σημειώνεται πως σύζυγός του νοσηλεύεται με αναπνευστική λοίμωξη και σε απομόνωση στο νοσοκομείο Καστοριάς, ενώ αναμένονται τα αποτέλεσματα των εξετάσεων που της έγιναν για κορωνοϊό.

Η Καστοριά, «μετράει» το τρίτο θανατηφόρο κρούσμα και η αγωνία πλέον στην ευρύτερη περιοχή είναι έκδηλη, καθώς υπάρχει μεγάλος φόβος για ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της κυβέρνησης, διατάχθηκε απαγόρευση εισόδου κι εξόδου για τα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά – τα οποία και βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή – λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η επίσημη ενημέρωση για τον νέο αυτό θάνατο θα γίνει από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι θάνατοι από κορωνοϊό, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, αφορούν άνδρες, με μέση ηλικία τα 67 έτη.

Related posts

Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου

admin

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ META  ΤΟ  ΠΑΣΧΑ

admin

Σχολεία από ολόκληρη την Κρήτη στην έκθεση για τον Ελ Γκρέκο

admin

Leave a Comment