ΑΡΧΙΚΗ

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Είναι συνηθισμένο σε κάθε τουριστκή περιοχή, να παρουσιάνται σε κάθε τουριστική σαιζόν,  κάποια προβλήματα απο άσχημες μέχρι προκλητικές συμπεριφορές, επισκεπτών κάθε εθνικότητας.
Φέτος όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει με ένα μικρό ποσοστό Πολωνών επισκεπτών, που καταναλώνουν απο το ξημέρωμα μέχρι τα μεσάνυκτα,  μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών και υπο την επήρεια οινονεύματος, να ξεσηκώνουν τις ξενοδοχιακές μονάδες που τους φιλοξενούν και να κάνουν τη διαμονή δύσκολη και στους υπόλοιπους πελάτες του ξενοδοχείου τους.
Τις δυο τελευταίες εβδομάδες, παρουσιάστηκαν πολλά προβήματα στο μεγαλύτερο (πέντε αστέρων) ξενοδοχείο της τουριστικής Ιεράπετρας, που κατέληξαν στην αποβολή των ταραξιών Πολωνών επισκεπτών απο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με απόφαση των ιδιοκτητών του.
Πέντε φορές σε αυτές τις δυο τελευταίες εβδομάδες η διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού εξάντλησε όλα τα πρόσφορα μέσα για να επαναφέρει την ηρεμία στην τουριστική μονάδα, χωρίς να καταφέρει να επαναφέρει στη τάξη τους ταραξίες μεθυσμένους Πολωνούς επισκέπτες, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία για να  αντιμετωπίσει την κατάσταση και να ηρεμήσει τους εκατοντάδες Γάλλους, Γερμανούς, Βέλγους και Σκανδιναβούς επισκέπτες, που δεινοπαθούσαν αντιμετωπίζοντας την άσχημη συμπεριφορά των Πολωνών θερμοκέφαλων.
Οι ταραξίες,προκάλεσαν φθορές στην τουριστική μονάδα και συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ άσχημα στο προσωπικό, στη διεύθυνση του ξενοδοχείου και στους άλλους επισκέπτες, που εξέφρασαν πολλά παράπονα  στο κυτίο των παραπόνων , αναχωρώντας για την πατρίδα τους.

Related posts

NORDIC 2018 ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

admin

ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ  «ΤΗΛΕΜΑΧΟ»

admin

Γεωργαλάκης «Τολμάμε και επενδύουμε στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία. Διεκδικούμε, εξασφαλίζουμε, προσφέρουμε.»

admin

Leave a Comment