Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Με μεγάλα ποσοστά , που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν από την πρώτη μέρα και το 50%

ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Με μεγάλα ποσοστά , που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν από την πρώτη μέρα και το 50%, ξεκίνησε η περίοδος των θερινών εκπτώσεων, στην αγορά της Ιεράπετρας, που μετά το Πάσχα, δεν έχει καταφέρει ακόμη  να βρεί το «βηματισμό» της.

Από το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου,  οι Ιεραπετρίτες καταναλωτές ξεκίνησαν να κάνουν τις πρώτες διερευνητικές επισκέψεις στο εμπορικό κέντρο της Ιεράπετρας, κάνοντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς, εντοπίζοντας τα μαγαζιά με τα καλύτερα εμπορεύματα και τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, προκειμένου να προγραμματίσουν τα ψώνια τους.
«Η αγορά της Ιεράπετρας και αυτή τη φορά, δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες για αγορές ποιοτικών εμπορευμάτων στις καλύτερες τιμές, αφού όπως βλέπουμε , από την πρώτη μέρα της εκπτωτικής περιόδου, πολλά καταστήματα ξεκίνησαν τις εκπτώσεις τους με ποσοστά που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και το 50%. Ο εμπορικός κόσμος της Ιεράπετρας περιμένει από τους ντόπιους και ξένους καταναλωτές  να αναθαρρήσουν, να κάνουν τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο, να εντοπίσουν τα εμπορεύματα που επιθυμούν, να συγκρίνουν τιμές πριν και μετά τις εκπτώσεις και να προχωρήσουν στις πιο συμφέρουσες αγορές.
Το καλοκαίρι μέχρι στιγμής δεν έχει πάει καθόλου καλά, για τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας.
Πιστεύω ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου που λήγει η περίοδος των εκπτώσεων, να έχει αναστραφεί το κλίμα στην αγορά», μας είπε ο έμπορος κ Μανόλης Κουρίνος.
 
Ενώ κάθε μέρα που περνά  η τουριστική κίνηση μεγαλώνει και η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα μεγαλώνει, οι έμποροι με όχημα τις θερινές εκπτώσεις περιμένουν να δούν τους τζίρους των καταστημάτων τους να βελτιώνονται.
«Τα εμπορικά καταστήματα έχουν περισσότερες από 50 μέρες, από σήμερα μέχρι τις 31 Αυγούστου , για να προσελκύσουν με τα ποιοτικά τους εμπορεύματα και  τις μεγάλες τους εκπτώσεις, τους  ντόπιους και τους ξένους καταναλωτές.
Μας γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός , ότι, διαπιστώνουμε σε κάθε τέτοια εκπτωτική περίοδο, να στηρίζουν οι Ιεραπετρίτες καταναλωτές,  τα καταστήματα της πόλης μας, και να δηλώνουν ευχαριστημένοι , για την ποιότητα και τις τιμές των αγαθών που τους προσφέρουν   οι εμπορικές επιχειρήσεις του τόπου μας», δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Βαγγέλης Μπινιχάκης.
Η “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒ,ΒΙΔΑΚΗ
Ο Εμπορικός Σύλλογος της Ιεράπετρας, αποφάσισε να διοργανώσει τη «λευκή νύχτα» στις 24 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη, με τα καταστήματα να μένουν ανοικτά μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυκτα.
«Αυτή τη φορά η διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, την ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ και το Δήμο Ιεράπετρας, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε με διάφορους τρόπους χρήματα , για να τα διαθέσουμε στην ‘’Κιβωτό του κόσμου’’ και να ενισχύσουμε το  σπουδαίο έργο του πατήρ Αντωνίου.
Θα φιλοξενήσουμε μάλιστα στην Ιεράπετρα από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουλίου γύρω στα 20 παιδιά από την ‘’Κιβωτό του κόσμου’’ .
Στις 24 Ιουλίου ημέρα που θα κάνουμε τη ‘’Λευκή νύχτα’’, καλεσμένος μας θα είναι ο  αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης. Για τους μικρούς θα διοργανώσουμε διάφορες εκπλήξεις ενώ ο σύλλογος μας θα προσφέρει στους καταναλωτές δροσερά ποτά και φρουτοσαλάτες», κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Βαγγέλης Μπινιχάκης.
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
 Στο μεταξύ το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας καλεί όλους τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ και πρώην μέλη του, 
να παρευρεθούν στο παγκρήτιο συλλαλητήριο συνταξιούχων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, 
στον Άγιο Νικόλαο.
«Ο Σύλλογος μας» αναφέρει, «συμμετέχει μαζί με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις στην παγκρήτια αυτή κινητοποίηση,
με προορισμό την κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Λεωφορείο θα ξεκινήσει από το ΚΤΕΛ της Ιεράπετρας στις 9:30πμ για 
την δωρεαν μετακίνηση όσων ενδιαφέρονται. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 28420-23629».

Related posts

«Σημαντικές παρενέργειες στο εισόδημα των αγροτών από την αύξηση του κόστους ενέργειας στην παραγωγική διαδικασία».

admin

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

admin

ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Παρούσα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

admin

Leave a Comment