Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κ. Κρέτσου συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης 

Με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής των Περιφερειών.
Η Ευρωπαία Επίτροπος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν την τρέχουσα προγραμματική περίοδο (2014-2020) και την καλή πορεία του προγράμματος που υλοποιεί η περιφέρεια Κρήτης καθώς και τις στρατηγικές που σχετίζονται με τη νέα προγραμματική περίοδο (2021-2027) και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και στη συνέχεια η κα Κρέτσου θα προβεί σε δήλωση ενώπιον της Ολομέλειας στο πλαίσιο της συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για τις συνέπειες του Brexit με εισηγητή τον Ευρωπαίο διαπραγματευτή Μισέλ Μπαρνιέ.

Related posts

«Μεγάλη ανάγκη οριστικής παράτασης στις διαδικασίες κτηματογράφησης τουλάχιστον μέχρι τέλους του έτους».

admin

Η ιστορική γέφυρα του Κέριτη 111 ετών αποτελεί πλέον παρελθόν κατερευσε σε ζωντανή σύνδεση

admin

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

admin