Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Νέος σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη

Νέα σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή της Άρβης στην Κρήτη

Νέα σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 07:00, με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 48 χλμ. νοτιοδυτικά της Άρβης στην Κρήτη.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 46,6 χιλιομέτρων και επίκεντρο 48 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά στο θαλάσσιο χώρο της Άρβης, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές, οχήματα της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν ελέγχους σε όλο το νότιο τμήμα της περιοχής, όπου φαίνεται να έγινε περισσότερο αισθητή η σεισμική δόνηση.

Related posts

Βενεζουέλα: Ο χειρότερος σεισμός εδώ και 126 χρόνια – Τουλάχιστον 164 νεκροί, ψάχνουν πάνω από 21.000 αγνοούμενους (pics&vids)

admin

Στο «κόκκινο» η Χαλκιδική, το Λασίθι και η Ζάκυνθος

admin

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ & ΣΗΤΕΙΑΣ

admin