Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 

Με μεγάλη συμμετοχή, χωρίς παρατράγουδα, σε κλίμα ενωτικό και με αγωνιστική διάθεση, οι αγρότες της Ιεράπετρας, κατέβηκαν την περασμένη Κυριακή στις κάλπες και εξέλεξαν το νέο ισχυρό Διοικητικό τους  Συμβούλιο, δίνοντας τέλος στην εσωστρέφεια που έφτασε τα προηγούμενα χρόνια  σε επίπεδο διάλυσης,  το πιο δυναμικό κομμάτι της Γεραπετρίτικης κοινωνίας.

Οι κάλπη άνοιξε στις 11:00το πρωί στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων «Μελίνα Μερκούρη» με τους αγρότες να καταφθάνουν κατά κύματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η κάλπη έκλεισε στις 7:20 το βράδυ με την δικηγόρο κ Παγώνα Δοργιάκη να ξεκινά αμέσως την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και τους σταυρούς προτίμησης.

Ψήφισαν 317 αγρότες και αγρότισσες με πάρα πολλούς νέους να κάνουν την πρώτη τους εγγραφή για να ψηφίσουν τους υποψήφιους της επιλογής τους.

Για το  νέο Δ.Σ. έλαβαν:

Γαϊτάνης Γιάννης 196

Χειλάς Κώστας 196

Βιαννιτάκης Μιχάλης 175

Καββουσανάκης Μανόλης 133

Μαλλιωτάκης Δημήτρης 132

Χριστάκης Μανόλης 127

Καλύβας Μιχάλης 119

Δελημπαλνταδάκης Γιώργης 86 και

Λεμονάκης Μανόλης 55

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα κληθεί από κοινού από τους  ισοψηφήσαντες Γιάννη Γαϊτάνη και Κώστα Χειλά, στην πρώτη του συνεδρίαση, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

admin

Θέμα « Ενημέρωση παράγωγων / Φυτοπροστασία / Ηλεκτρονική απάτη /Μετάκληση εργαζομενων ΠΤΧ»

admin

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID- 19

admin

Leave a Comment