Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Νεκρή η 48χρονη Νεκταρία: Η μητέρα τεσσάρων παιδιών που δολοφονήθηκε στην Κρήτη από τον σύζυγό της

Νεκρή η 48χρονη Νεκταρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, από τον εν διαστάσει σύζυγός της, στην Ιεράπετρα, σήμερα, Παρασκευή, το πρωί.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από οχτώ μαχαιριές που δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της, συγκλονισμένη την Ιεράπετρα, αλλά και όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η 48χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, ενώ πρόκειται για την 13η γυναικοκτονία από την αρχή του έτους.

Η 48χρονη Νεκταρία, που πήγαινε να πιάσει δουλειά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση του συζύγου της, προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά ήταν αδύνατον.

Αρχικά παρασύρθηκε από το μηχανάκι που οδηγούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της και όταν σηκώθηκε εγκλωβίστηκε στις σκάλες και δέχτηκε οχτώ μαχαιριές, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη των ενοικιαζομένων δωματίων στο newsit.gr “την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτια μας η 48χρονη, αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό».

Περιγράφοντας τα όσα είδε το πρωί, επεσήμανε “γύρω στις επτά και μισή η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο της στο πάρκινγκ. Τότε έφτασε και ο πρώην σύζυγος της όπου έφτασε με τη μηχανή του. Τη χτύπησε με τη μηχανή του. Η γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προκειμένου να γλιτώσει. Ο πρώην σύζυγός της, την κυνηγούσε. Η κοπέλα πήγε από τις σκάλες μπας και γλιτώσει. Την πέτυχε στις σκάλες και τη σκότωσε”.

Η 48χρονη Νεκταρία προσπάθησε να αποφύγει τον εν διαστάσει σύζυγό της, αλλά δεν τα κατάφερε

Και συμπληρώνει “η μητέρα μου βγήκε έξω, ενώ μιλούσε ήδη με την αστυνομία και ενημέρωνε για το περιστατικό, καθώς βλέπαμε όλα όσα εξελίσσονταν από τις κάμερες. Ρώτησε το δράστη που είναι η Νεκταρία και τι της έκανε και αυτός της απάντησε ότι είχανε προηγούμενα. Πήγε να φύγει με τη μηχανή του, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά. Τότε μια γειτόνισσα μας είπε ότι έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε προς τον γκρεμό. Από εκεί απειλεί ότι θα πέσει στον γκρεμό. Έχουν έρθει και τα παιδιά που λένε να μην πέσει στο γκρεμό”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν την τοπική κοινωνία, καθώς ενώ ήταν ένας άνθρωπος που κάποτε είχε οικονομική άνεση και διέθετε φορτηγά, βυθίστηκε στα χρέη και έχασε τα πάντα, με συνέπεια οι τράπεζες να κάνουν κατάσχεση σε περιουσιακά του στοιχεία και όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, άλλαξε από τότε η συμπεριφορά του.

Μάλιστα, μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη, κάνουν λόγο πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία, εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη Νεκταρία. Έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς, ωστόσο, κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε και έτσι έμεινε απροστάτευτη η άτυχη γυναίκα που είχε αυτό το μαρτυρικό τέλος.

Related posts

Μετά από 5 χρόνια επανέρχεται στα 70.000 ευρώ το ανώτατο όριο αποζημιώσεων ΕΛΓΑ

admin

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στα Αμιρά της Βιάννου για την 77η επέτειο του Ολοκαυτώματος-καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας

admin

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

admin

Leave a Comment