Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Οι υποψήφιοι του “ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για την Ρήξη

Το Μέρα25-Συμμαχία για τη Ρήξη είναι μία εκλογική συνεργασία αριστερών χώρων και ανένταχτων αγωνιστών που έρχεται να απαντήσει στη μεγάλη ανάγκη των καιρών. Είναι εδώ για να υπάρχει μαζικά στη βουλή η μόνη φωνή που υποστηρίζει πως όλη αυτή η καταστροφή που βιώνουμε δεν είναι μαθηματικό αξίωμα, κι ότι η ρήξη στο σήμερα δεν είναι μόνο ανάγκη αλλά και δυνατότητα! Για να δείξει ότι η ενότητα της  πραγματικής   αριστεράς μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για τη συγκρότηση μια πραγματικά μαχητικής κοινωνικής και πολιτικής αντιπολίτευσης, ενάντια σε όποιο μείγμα και συνδυασμό μνημονιακής διακυβέρνησης της επόμενης μέρας.  Καλούμε τον κόσμο να απορρίψει τα εκβιαστικά και αντιδημοκρατικά διλήμματα και να ενισχύσει έναν πόλο ενότητας, αγώνα, και αποφασιστικής έκφρασης μιας προοπτικής ρήξης στο σήμερα!

Γιατί “Δεν θα πάμε κι όπου βγει”!

 Γιατί ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Κωνσταντίνος Μπαρμπεράκης

Γεννήθηκε το 1991 στον Άγιο Νικόλαο και μεγάλωσε στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας. Σπούδασε στην Αθήνα στη ΣΕΜΦΕ του ΕΜΠ από όπου και αποφοίτησε ως Μηχανικός Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Έχει εξειδίκευση στην εφαρμοσμένη Στατιστική και στην Ανάλυση Δεδομένων. Από τα 22 του χρόνια εργάζεται στο χώρο της εστίασης. Τα τελευταία χρόνια έχει επίσης ασχοληθεί ενεργά με τη Διδακτική στα Μαθηματικά καθώς και στο Σκάκι.
Επί χρόνια μέλος στο ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου ΣΕΜΦΕ και ενεργός στα κινήματα της νεολαίας μέσα από τα ΕΑΑΚ. Επίσης εχει ασχοληθεί σημαντικά με τα ζητήματα των δημοκρατικών δικαιωμάτων, του αντιφασισμού και της υπεράσπισης της πρώτης κατοικίας και των δημόσιων χώρων. Συμμετείχε απ’ το 2010 στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το 2015 εντάχθηκε στη Λαϊκή Ενότητα (στην οποία είναι μέλος έως και σήμερα) κατά τη μεγαλειώδη προσπάθεια αντίστασης του ελληνικού λαού στο μνημονιακό κατήφορο.  Ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα και είναι ενεργός στις κινηματικές πρωτοβουλίες της πόλης (Επιτροπή Αγώνα, κινητοποιήσεις για το νοσοκομείο κλπ), καθώς και στην νέα προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας για το Σκάκι.

Γιάννης Φρυσούλης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σητεία. Σπούδασε στην Άρτα Τηλεπληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όπου διατηρούσε και κατάστημα εστίασης. Εργάστηκε και έζησε για ένα διάστημα στην Αθήνα και μετά επέστρεψε στην Σητεία, όπου δραστηριοποιείται στον τομέα των επιχειρήσεων. Έχει ασχοληθεί με το λιανικό, χονδρικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Ακόμη με την διακόσμηση εκδηλώσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλο το νόμο Λασιθίου παρακολουθώντας σεμινάρια και έχοντας αποκτήσει το δίπλωμα του εκπαιδευτή. Τέλος με την εστίαση και την παροχή υπηρεσιών. Έχει συμμετοχή σε διάφορες δράσεις αλλά και Συλλόγους της περιοχής του. Είναι  αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας τα τελευταία 9 χρόνια. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το θέατρο αλλά και τον αθλητισμό. Στο ραδιόφωνο έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει 2 διαφορετικές εκπομπές σχολιασμού και μουσικής. Είναι παντρεμένος με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Γιώτα Αρβανιτίδου με καταγωγή από τις Σέρρες και έχουν 2 κόρες.

Καλλιόπη (Καλή) Χριστοδουλοπούλου

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αχαΐα. Σπούδασε τουριστικά επαγγέλματα, και μετά από 15 Χρόνια εργασίας στο χώρο, ασχολήθηκε με τη γη, κάνοντας βιολογική και φυσική καλλιέργεια. Από 1978 είναι ενεργή πολίτης  Υπήρξε  ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Οικολογικής Ομάδας  Ιεράπετρας. Μέλος  των αγροτικών συλλόγων Ιεράπετρας, της ομοσπονδίας Λασιθίου και της ομοσπονδίας βιοκαλλιεργητών Ελλάδας. Ήταν  επίσης ιδρυτικό μέλος και προεδρίας του συλλόγου αγορών βιοκαλλιεργητών Κρήτης. Ήταν υποψήφια σε δημοτικές εκλογές με την   δημοτική παράταξη “Πολίτες εν Δράση”, σε περιφερειακές εκλογές με την παράταξη “Ξαστεριά στην Κρήτη” και υποψήφια με την “Λαϊκή Ενότητα” στις εκλογές του 2019. Είναι ιδρυτικό μέλος του κοινωνικού χώρου αλληλεγγύης κι αλληλοβοήθειας “Καερέτι” και του Δικτύου Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας. “Ιστός”

Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Παπαδάκη και ζει απ το ’88 στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Έχουν 2 παιδιά και 3 εγγόνια.

smart

Related posts

Aιμοδοσία

admin

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Απώλεια Γαλάζιων Σημαιών

admin

Leave a Comment