Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Την κρίσιμη Γενική του Συνέλευση για το μέλλον του  τοπικού Αγροτικού Συνδικαλιστικού κινήματος, είχε ορίσει το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, με την ελπίδα ότι η προσέλευση των αγροτών θα ήταν πολύ μεγάλη ώστε να έχει απαρτία το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, μετά από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας και διάσπασης που απομάκρυνε μεγάλο αριθμό αγροτών από τις δραστηριότητες και τις συγκεντρώσεις του, επιχειρεί τώρα, να συνενώσει όλες του  τις δυνάμεις, στοχεύοντας στην ενότητα και τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα των χιλιάδων αγροτών που οξύνονται χρόνο με το χρόνο, έχοντας μια ισχυρή παρουσία και μια δυνατή φωνή που θα ακούγεται από την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Το να είμαστε διασπασμένοι και να ακολουθεί ο καθένας το δικό του δρόμο δε μας οδηγεί πουθενά.

Θέλουμε να έρθουν κοντά στον Αγροτικό Σύλλογο όλοι όσοι μέχρι τώρα είχαν αποστασιοποιηθεί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας , να αφήσουμε πίσω και να ξεχάσουμε τις πικρίες μας από το παρελθόν, να επικεντρωθούμε στα προβλήματα του αγροτικού χώρου που παραμένουν άλυτα και να εκλέξουμε στις εκλογές που θα ακολουθήσουν ένα ισχυρό καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα έχει μια ενιαία φωνή και θα ακολουθεί τη γραμμή που θα αποφασίζεται με δημοκρατικές διαδικασίες στις συνεδριάσεις της διοίκησης , που θα πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι μας ,  είτε μας αρέσει είτε όχι», μας λέει ο πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Γιάννης Αγγελάκης, που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να επιβάλει την ηρεμία στον Αγροτικό Σύλλογο, ώστε να βρεθούν ακόμα και  νέοι αλλά  και άφθαρτοι αγρότες, που θα δηλώσουν την υποψηφιότητα τους μέχρι την ημέρα των εκλογών.

«Ο κατάλογος των δηλώσεων για τις υποψηφιότητες  έχει ανοίξει και ο πρώτος που έχει κάνει την αίτηση του για να είναι υποψήφιος στις εκλογές που θα ακολουθήσουν είναι ο Κώστας Χειλάς από την Οργάνωση Παραγωγών Κάμιρος. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι  αγρότες, που είναι θέμα χρόνου να εκδηλώσουν και δημόσια την πρόθεση τους, να είναι υποψήφιοι στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν γιατί έχουμε πολλά θέματα που πρέπει να προωθήσουμε . Είναι ο βάρβαρη φορολόγηση που μας έχει καθηλώσει, το ασφαλιστικό που αποτελεί μια δεύτερη φορολογία, η κατάργηση του  τέλους επιτηδεύματος, το μεταφορικό ισοδύναμο, και κυρίως το θέμα της δίκαιης κατανομής του κονδυλίου της αποζημίωσης από τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στο αγροτικό εισόδημα το πακέτο των περιορισμών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού», προσθέτει ο Γιάννης Αγγελάκης.

Από την Γενική Συνέλευση εφόσον έχει απαρτία και μεγάλη συμμετοχή θα κριθεί το μέλλον  του αγροτικού συνδικαλισμού της περιοχής μας. Αν δεν έχει απαρτία όλα θα κριθούν στην επαναληπτική  Γενική Συνέλευση.

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΑ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΕ

Στο μεταξύ το ίδιο βράδυ της Δευτέρας  22 Ιουνίου είχε οριστεί και η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΒΙ.ΠΑ. Ιεράπετρας ΑΕ με θέματα.

1. Ενημέρωση για την πορεία του έργου

2. Υποβολή Οικονομικών Καταστάσεων

3. Ισολογισμός – Απολογισμός

4. Εκλογές νέου Δ.Σ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

admin

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ.

admin

Στην Κρήτη η μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων – μαϊμού της Ευρώπης

admin

Leave a Comment