Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τραμπ κάλεσε δημόσια Ουκρανία και Κίνα να ξεκινήσουν έρευνα για τους Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπκάλεσε την Ουκρανία και την Κίνα να ερευνήσουν τον Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ, υποστηρίζοντας ανοιχτά αυτό για το οποίο κατηγορείται στην έρευνα καθαίρεσής του.

«Θα συνιστούσα να ξεκινήσουν μια έρευνα για τους Μπάιντεν», είπε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε ερώτηση για τι ήθελε ο Ζελένσκι να πράξει.

Αποχωρώντας από τον Λευκό Οίκο για να επισκεφτεί τη Φλόριντα, ο Τραμπ επίσης τόνισε ότι πιστεύει πως η Κίνα πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα στους Μπάιντεν, αναφερόμενος στις αναπόδεικτες κατηγορίες που ο ίδιος και ο προσωπικός του δικηγόρος Ρούντι Τζιουλάνι έχουν διατυπώσει για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χάντερ Μπάιντεν στην Κίνα.

«Και παρεμπιπτόντως, επίσης η Κίνα πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα στους Μπάιντεν. Επειδή αυτό που συνέβη στην Κίνα είναι το ίδιο κακό με αυτό που συνέβη στην Ουκρανία».

«Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε», απάντησε σε εκπροσώπους του Τύπου σε ερώτηση αν σχεδιάζει να ζητήσει από τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζιπίνγκ να διερευνήσει τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Το αίτημα που υπέβαλε στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας στις 25 Ιουλίου να ερευνήσει τις δραστηριότητες του πιθανού του αντιπάλου στις προεδρικές εκλογές του 2020, Τζο Μπάιντεν και του γιου του Χάντερ, οδήγησε τους Δημοκρατικούς της Βουλής των Αντιπροσώπων να εκκινήσουν την προηγούμενη εβδομάδα την διαδικασία για την πιθανή παραπομπή του μεγιστάνα ακινήτων.

Από τότε, ο Τραμπ, υπό την απειλή της παραπομπής του, έχει κάνει, σύμφωνα με το CNBC τα περισσότερα tweets μέσα σε μια εβδομάδα από τότε που ανέλαβε την προεδρία, εξαπολύει σφοδρότατες επιθέσεις εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, δημοσιογράφων, και εναντίον όλων όσων τον κατηγορούν.

Και σήμερα ισχυρίστηκε ότι η όλη έρευνα για την παραπομπή του «καταρρέει».

Related posts

‘’ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ’’.

admin

Διαδικτυακά φέτος το 9 ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ–SUPER MARKET

admin

ΣΥΡΙΖΑ Κρήτης για τον ΒΟΑΚ

admin

Leave a Comment