Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Πληρώθηκαν 7.966 παραγωγοί λαϊκών μετά από έγκριση Βορίδη, ακολουθεί νέα παρτίδα

Επιβεβαίωση για τον ΑγροΤύπο, που από την Τρίτη έγραψε για την διαδικασία της πίστωσης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτών που επλήγησαν από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για την αποτροπή μετάδοσης της νόσου του κορονοϊού, ενέκρινε την πληρωμή της ενίσχυσης προς τους παραγωγούς λαϊκών αγορών.

Το συνολικό ποσό που διατίθεται στην πρώτη αυτή πληρωμή ανέρχεται συνολικά σε 7.175.600 ευρώ και αφορά 7.966 δικαιούχους παραγωγούς πωλητές σε λαϊκές αγορές με την πίστωση των λογαριασμών τους να έχει ξεκινήσει σταδιακά να πραγματοποιείται από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, επισημαίνει το ΥπΑΑΤ.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και νέα πληρωμή για τους δικαιούχους που δεν συμπεριελήφθησαν στην αρχική.

Όπως επισημαίνει ο κ. Βορίδης, το υπουργείο θα συνεχίσει να ενισχύει αδιάκοπα τους Έλληνες παραγωγούς που υπέστησαν ζημία από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου εκείνοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα να παράγουν και να διακινούν τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά τους προϊόντα.Μπίκας Αλέξανδρος

Related posts

Μεγάλη φωτιά στο Βαθύ.

admin

Μερομήνια 2021: Τι καιρό θα κάνει το φετινό χειμώνα – Που θα έχει συνεχή χιόνια από τέλος Νοεμβρίου και μετά

admin

«Νέα σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου 2023-2026»

admin

Leave a Comment