Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτα γκολ, πρώτη νίκη και πρώτα χαμόγελα στην ΑΕΛ (vid)

Χρειάστηκε 349’ για να πετύχει το πρώτο της φετινό γκολ. Στα δύο παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης για το Γιουρόπα Λιγκ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ανόρθωση η ΑΕΛ δεν κατάφερε  να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Απέναντι στην Ένωση έσπασε το… ρόδι και μάλιστα σκόραρε δις, κερδίζοντας την ομάδα του Παραλιμνίου στο Τσίρειο με 2-0 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ιβάν Κάρλος με πέναλτι στο 49’ και Ανδρέας Αβραάμ στο 60’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, οι οποίοι έπαιζαν με παίκτη περισσότερο, καθώς στη φάση του πρώτου τέρματος της ΑΕΛ στον καταλογισμό πέναλτι από τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι ο Ουντόζι. Πολύ αυστηρή η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ να έχει μεν την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα στα πόδια, όμως οι «βυσσινοί» ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Η φάση το 49’ άλλαξε τις ισορροπίες και αφού στο 50’ η Ένωση έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι του Βοζίνια σε κτύπημα φάουλ του Βαρέλα, η ΑΕΛ «σκότωσε» το παιχνίδι δέκα λεπτά αργότερα.

Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε η ΑΕΛ που κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερη αγωνιστική, ενώ η Ένωση έμεινε στους μηδέν βαθμούς, αφού και στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 4-3 από τον Εθνικό Άχνας.

Related posts

Champions League: Γλίτωσε το κάζο στο 92′ η Ίντερ, στο 1-1 έμειναν Λυών και Ζενίτ

admin

Live Streaming: Η ταινία του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια

admin

Άρης – ΠΑΟΚ: «Καυτή» ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall – video

admin

Leave a Comment