Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη στη Περιφέρεια με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων

Σύσκεψη στη Περιφέρεια με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων
Σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων στην Κρήτη, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου και Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας Γιώργου Τσιφετάκη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε για τη δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη να ενισχυθούν οι παραγωγοί θερμοκηπιακών καλλιεργειών ντομάτας και μελιτζάνας για τις ζημιές που υπέστησαν εξαιτίας των συνεπειών που έχει δημιουργήσει ο Covid-19. Επίσης, αποφασίστηκε να διεκδικηθεί από το Υπουργείο με συγκεκριμένα στοιχεία, η οικονομική ενίσχυση και για τους παραγωγούς θερμοκηπιακής καλλιέργειας αγγουριού. Συζητήθηκε ακόμη το σημαντικό ζήτημα που αφορά τους εργάτες γης και τις σχετικές προϋποθέσεις για την απασχόλησή τους.Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σελίνου Χανίων Γιώργος Χαλκιάς, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανόλης Ορφανουδάκης και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Κώστας Χειλάς.

Related posts

Θραψανιώτης: Η Αυτοδιοίκηση στο απόσπασμα.

admin

2,7 εκ ευρώ από το ΕΣΠΑ Κρήτης υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης για την προμήθεια νέου μαγνητικού τομογράφου και ιατρικού εξοπλισμού στο ΠΑΓΝΗ

admin

Διευκρινίσεις από την Περιφέρεια Κρήτης για το Γεροπόταμο

admin

Leave a Comment