Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Παρασκευή θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα για τις Πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει ότι:

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα σε 124 Πολύτεκνες και 681 Τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες που υπέβαλαν αιτήσεις  (από 20-11 έως και 2-12-2019) στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) και πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Η καταβολή θα γίνει με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους. Το ποσό του χρηματικού βοηθήματος που θα λάβουν οι  Πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες ανέρχεται σε 1.000 ευρώ και 700 ευρώ αντίστοιχα.

Related posts

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Ιεράπετρα» κ. Ελένη Βλάσση συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη για καλύτερη συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης

admin

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΕ

admin

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin