Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

————————————————

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΗΣ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυματίστηκε   πολύ σοβαρά  σε τροχαίο στον Κουτσουρά Λασιθίου , τα ξημερώματα της Δευτέρας,  ένας  33χρονος οικονομικός μετανάστης , εργάτης γής Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του με μοτοποδήλατο(παπάκι).

Η ώρα ήταν γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα , όταν οι κάτοικοι στο κέντρο του Κουτσουρά, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους , από τον τρομαχτικό θόρυβο που έκανε το μηχανάκι με τον 33χρονο, ο οποίος κινούνταν με κατεύθυνση προς την Ιεράπετρα.

Οι περίοικοι που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους είδαν τον νεαρό τραυματία  να βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος και κάλεσαν αμέσως τον Αστυνομικό Σταθμό του Μακρύ Γιαλού και το ΕΚΑΒ.

Μετά το καφέ «Μυλωνάκης», το μηχανάκι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το δρόμο σε ιδιωτικό χώρο και στη συνέχεια έπεσε με τον αναβάτη του πάνω σε ένα  τοιχίο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 33χρονου .

Σύμφωνα με πληροφορίες το ασθενοφόρο που αναχώρησε άμεσα από τον τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, βρέθηκε σε δεκαπέντε λεπτά της ώρας περίπου  στο σημείο όπου παρέμενε αβοήθητος ο τραυματίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν τον 33χρονο να  αναπνέει δύσκολα και να χάνεται ο σφυγμός του. Με γρήγορες κινήσεις ακολούθησαν ότι ορίζει το πρωτόκολλο των πρώτων βοηθειώ, για να τον κρατήσουν στη ζωή και ξεκινώντας άμεσα την διακομιδή του τραυματία, ενημέρωσαν τους εφημερεύοντες ιατρούς του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και την αναισθησιολόγο της βάρδιας,  να βρίσκονται στις θέσεις τους,  για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ώστε να σωθεί η ζωή του νεαρού.

Μόλις παραλήφθηκε ο τραυματίας στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, διασωληνώθηκε και έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εργασίας ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του καθώς μέχρι τις 800 το πρωί ήταν αιμοδυναμικά ασταθής. Γύρω στις 9.20 και αφού είχε αρχίσει να σταθεροποιείται η κατάσταση του,  για να μπορεί να γίνει η διακομιδή του στο Ηράκλειο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε συνοδεία της αναισθησιολόγου και ιατρού, με προορισμό το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ,όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο Βενιζέλειο  ο 33χρονος έφθασε  αιμοδυναμικά σταθερός  με την ελπίδα ότι ο δυνατός οργανισμός του, θα καταφέρει να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στο θώρακα και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος φέρεται να φορούσε κράνος την ώρα του τραυματισμού του, αλλά από την πρόσκρουση πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και στο τοιχίο, εκείνο έφυγε από το κεφάλι του και βρέθηκε πιο μακριά από το μηχανάκι του. Την  προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού , με το ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και κάποιο άλλο διερχόμενο όχημα, να έχει μέχρι στιγμής αποκλειστεί.

Ο 33χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες συμπατριωτών του, βρίσκεται  και ζεί  τον τελευταίο καιρό στην περιοχή   Μαύρος Κόλυμπος, όπου εργάζεται  μόνιμα ως εργάτης γής σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Related posts

Αλλοδαπός στην Ιεράπετρα έσπασε το κεφάλι ντόπιου με σιδερολοστό!

admin

«Λουκέτο» την Τετάρτη 2/10 σε τράπεζες, σχολεία, νοσοκομεία, λιμάνια και Μέσα Μεταφοράς

admin

«Αναβάθμιση και όχι απαξίωση των λαϊκών αγορών».

admin

Leave a Comment