Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με χαμόγελα και ικανοποίηση υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους τα παιδιά που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις από τα Γενικά Λύκεια της Ιεράπετρας.

Μερικά από τα παιδιά που πέτυχαν να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούσαν μοιράστηκαν τη χαρά τους μαζί μας.

ΤΣΙΚΑΛΟΥΔΑΚΗ ΕΥΔΟΚΊΑ (18950)

“Πέρασα στην Ιατρική Σχολή Αθήνας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους/τις καθηγητές/τριές μου για τη στήριξή τους. Οι Πανελλήνιες είναι μια διαδικασία που εξουθενώνει ψυχολογικά και οικονομικά τους/τις υποψήφιους/ες και τις οικογένειες και δυστυχώς αποκλείει πολλά παιδιά. Παρ’ όλα αυτά, είμαι χαρούμενη για τη δική μου επιτυχία, όσο και για τους συμμαθητές/τριές μου”.

ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑ(18764)

Εισάγεται πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Ηρακλείου.

«Μετά από δύο χρόνια προσπάθειας κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική και είμαι πολύ χαρούμενη. Την επιτυχία μου την οφείλω πρωτίστως στους γονείς μου, που εκτός από στήριγμα μου ήταν και καθηγητές μου, αλλά και σε όλη την οικογένεια μου, τους καθηγητές που μου δίδαξαν όσα γνωρίζω και τους ανθρώπους που με ενθάρρυναν κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και καλή επιτυχία στους επόμενους!»

Ξεχώρισε  επίσης μεταξύ άλλων η δίδυμη επιτυχία των διδύμων κοριτσιών Στέλλας και Ελπίδας Πετάση, που θα συνεχίσουν στις σπουδές τους από διαφορετική σχολή.

ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΤΑΣΗ(18050) και  ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΣΗ(17375)

Η Στέλλα πέτυχε να εισαχθεί στη Νομική Αθήνας και η Ελπίδα στη Σχολή Εργοθεραπείας(Αθήνας)  όπως είχαν ονειρευτεί. Και οι δυο μας είπαν με μια φωνή.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα μας. Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε  σε όλα τα παιδιά και καλή τύχη στους επόμενους!

Ελπίζουμε η φοιτητική ζωή στην Αθήνα να μας προσφέρει τόσο γνώσεις όσο και ευχάριστες αναμνήσεις.»

 

 

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(15850)

«Είμαι ευχαριστημένος από την εισαγωγή μου στη  σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ αν και δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα, γιατι το ήξερα από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.

Ελπίζω η φοιτητική ζωή , εκτός από το πολύ διάβασμα  να μου προσφέρει και άλλες πρωτόγνωρες εμπειρίες».

ΑΒΡΟΝΙΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ(14750)

«Είμαι ικανοποιημένη και πολύ ευχαριστημένη από την εισαγωγή μου στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας  που με ενδιέφερε πάρα πολύ.

Είμαι σίγουρη ότι η φοιτητική ζωή θα μου προσφέρει πάρα πολλές ευχάριστες εμπειρίες και γνώσεις με συνεπές και μεθοδικό διάβασμα.

Έχω καταλάβει ότι στη ζωή μας θα πρέπει να υπάρχει το «παν μέτρον άριστον» και αυτό θα ακολουθήσω».

ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ(17700)

«Πέρασα στη Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας. Είμαι ευχαριστημένη αλλά θα ξανα προσπαθήσω του χρόνου να περάσω στη Σχολή Δοκιμών Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος που μου αρέσει περισσότερο.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και να ευχηθώ στους επόμενους μαθητές να πετύχουν με επιμονή και υπομονή το στόχο τους».

ΛΙΟΝΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (18450)

« Πέρασα στη Νομική Θεσσαλονίκης που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Είμαι χαρούμενη και πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου.

Η προσήλωση στο διάβασμα και στο στόχο που είχα θέσει ήταν το μυστικό της επιτυχίας μου.

Η φοιτητική ζωή για εμένα ελπίζω ότι θα είναι ένα  ευχάριστο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών».

 

 

ΚΟΡΝΗΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (17975)

«Πέτυχα την εισαγωγή μου στην Ιατρική σχολή Ηρακλείου που ήταν και η πρώτη μου επιλογή . Αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο και γι΄ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη σήμερα .

Ανυπομονώ  να πάρω τις κατάλληλες γνώσεις από τους μελλοντικούς Πανεπιστημιακούς μου δασκάλους   για να γίνω ένα χρήσιμο μέλος  της Ιατρικής Επιστήμης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και καλή τύχη στους επόμενους που ακολουθούν».

ΝΟΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (15825)

«Κατάφερα να εισαχθώ στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών Ρεθύμνου. Την είχα βάλει ως πρώτη μου επιλογή γιατί πιστεύω ότι οι Οικονομικές Επιστήμες  μου εξασφαλίζουν πιο εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και ελπίζω η φοιτητική ζωή να είναι λίγο πιο ανέμελη, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι  εκτός από διασκέδαση , δε θα έχει και πάρα πολύ διάβασμα».

 

ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(16675)

Πέτυχα την εισαγωγή μου  στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νιώθω δικαιωμένος  και αρκετά αισιόδοξος που θα ασχοληθώ με ένα αντικείμενο που μας αφορά όλους διαχρονικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους!»

 

ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (16625)

«Πέρασα στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και που κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα».

 

 

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ (17700)

«Πέρασα στη Νομική Κομοτηνής και είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέτυχα το στόχο μου.

Στη φοιτητική μου ζωή θα κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Μια καινούργια αρχή, ελπίζω με λιγότερο άγχος .

Αν και θέλω η φοιτητική ζωή να είναι πιο ανέμελη, θα προσπαθήσω να μην παρεκκλίνω από το  στόχο μου, για να είμαι συνεπής με τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις και τα μαθήματα μου»

 

ΦΕΡΓΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(17725)

«Πέρασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Το όνειρο μου ήταν να σπουδάσω Οικονομικά και είμαι  χαρούμενος και ικανοποιημένος που τα κατάφερα και ανταμείφθηκαν οι κόποι μου.

Η φοιτητική ζωή με την υγειονομική κρίση που βιώνουμε θα είναι εντελώς διαφορετική αλλά ελπίζω να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σύντομα.

Θα προσπαθήσω να έχω ισορροπία στη φοιτητική μου ζωή χωρίς στερήσεις και χωρίς υπερβολές με σταθερή προσήλωση στις σπουδές μου».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΑΓΑΠΗ (16825)

«Πέρασα στη Σχολή Διατροφολογίας στο Χαροκοπειο  Πανεπιστήμιο Αθηνών.Ειμαι πολύ ευχαριστημενη και χαρούμενη καθώς ήταν η δευτερη μου επιλογή και γνωρίζω πως είναι μια αξιόλογη σχολή».

 

ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(18075)

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που πέτυχα να εισαχθώ στη σχολή Ψυχολογίας που ονειρευόμουν και που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θεωρώ ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και δυνατότητες.

Δυστυχώς εμείς οι νέοι φοιτητές δε μπορούμε εν μέσω υγειονομικής κρίσης απαγορεύσεων και περιορισμών,  να φανταστούμε πως θα είναι η φοιτητική μας ζωή. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ξεκίνημα αλλά ελπίζουμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση το συντομότερο δυνατόν»

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(17100)

«Πέρασα  σε πολύ καλή σειρά στη Φαρμακευτική Σχολή της Θεσσαλονίκης που με εκφράζει πάρα πολύ.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη που τα κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, να σπουδάσω αυτό που αγαπώ στην πόλη που λατρεύω.

Η φοιτητική μου ζωή είναι λογικό ότι θα τα έχει όλα. Και βόλτες και παρέες αλλά και συστηματικό διάβασμα για να περνώ κάθε χρονιά  όλα τα μαθήματα μου. Εύχομαι καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά»

 

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(16650)

«Στόχος μου ήταν η  ΑΣΟΕΕ δηλαδή το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τον πετύχω..

Πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω και διάβαζα  σοβαρά και με πρόγραμμα.

Θα προσπαθήσω να συνδυάσω την καλοπέραση στην Αθήνα και το συνεπές διάβασμα για να πετύχω έναν μεγάλο βαθμό στο πτυχίο μου. Αυτό ελπίζω ότι θααποτελέσει το διαβατήριο για την επαγγελματική μου αποκατάσταση»

 

 

Related posts

ΓΕ.Π.Α.Δ Κρήτης της 23.12.2021 (Κοινωνική Δράση Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης

admin

ΣΕΙΣΜΟΣ 6,3 ΡΙΧΤΕΡ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

admin

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙ 5 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ

admin

Leave a Comment