Image default
ΑΡΧΙΚΗ

«Χειροπέδες» στον αλλοδαπό που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στην Δέσποινα Πλατανάκη

27χρονος Πακιστανικής καταγωγής ο δράστης

Αρχικά συνελήφθη διότι δεν κατείχε τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στην χώρα

Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική επίθεση στην Δέσποινα Πλατανάκη, η οποία κατήγγειλε πως ο εν λόγω αλλοδαπός προέβη σε ασελγείς πράξεις ενώ καλεί κι άλλες 5 γυναίκες που όπως υποστηρίζει έχουν δεχτεί επιθέσεις να βρουν το θάρρος να καταγγείλουν.

Πρόκειται για έναν άνδρα 27 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά συνελήφθη διότι δεν κατείχε τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στην χώρα με την υποψία ότι πρόκειται για τον άνθρωπο σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία και στην συνέχεια με την διαδικασία της αναγνώρισης, βεβαιώθηκε η ταυτότητα του.

Σε βάρος του αλλοδαπού που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας σχηματίζεται δικογραφία και θα ενημερωθεί αύριο ο Εισαγγελέας Πλημελλειοδικών νομού Λασιθίου. 

Υπενθυμίζεται πως η 42χρονη είχε ευχαριστήσει σε ανάρτηση της τον άνθρωπο που την έσωσε, τον οποίο και αναζητά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Tην Παρασκευή το βράδυ, δέχτηκα βάναυση σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Μετά από πολύωρες καταθέσεις στην ασφάλεια, ανακαλύψαμε ότι ο “κύριος” αυτός, είχε αποπειραθεί κ παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη 5 κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει. Ευτυχώς για τις κοπέλες δεν έζησαν τον τρόμο και τον πόνο που νιώθω εγώ. Ξέρω ότι το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να ντρέπεστε, όμως αν κάποια από εσάς έχει παρενοχληθεί και δεν έχετε αναφέρει τπτ, σας παρακαλώ να πάτε στην ασφάλεια να δηλώσετε το γεγονός.

Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με έσωσε, την ώρα που είχε βγάλει το τέρας το μαχαίρι να με σκοτώσει..

Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας.

ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε!

ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε. Αν δεν θέλει να εμφανιστεί, επειδή ίσως φοβάται, έστω να με πάρει ένα τηλέφωνο!»

Related posts

Στ. Αρναουτάκης στα εγκαίνια του Robinson Club Ierapetra: «Η Κρήτη καλωσορίζει μια ακόμα ποιοτική ξενοδοχειακή μονάδα».

admin

Εξαγωγές Νωπών Οπωροκηπευτικών 18.3.2021

admin

«Ξεκάθαρες απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για τη Χρυσή»

admin

Leave a Comment