Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιεράπετρα – Άνδρας νεκρός επί ώρες & δεν τον εντόπισε κανείς

35χρονος επιχειρηματίας της Ιεράπετρας ο νεκρός μοτοσυκλετιστής

Εκτιμάται, ότι το τροχαίο είχε γίνει από την προηγούμενη νύχτα

Νεκρός βρέθηκε μοτοσυκλετιστής στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας

Στις 4 σήμερα το απόγευμα διερχόμενος χειριστής τρακτέρ διαπίστωσε ότι στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου, στο ύψος του Κάτω Χωριού, μοτοσυκλέτα είχε εκτραπεί της πορείας της και ο αναβάτης της βρισκόταν χωρίς αισθήσεις ανάμεσα σε καλαμιές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, που έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώθηκε όμως από τους διασώστες, ότι ο άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν νεκρός εδώ και πάρα πολλές ώρες.

Εκτιμάται, ότι το τροχαίο είχε γίνει από την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε φαίνεται να είναι ενοικιαζόμενη από 35χρονο επιχειρηματία της Ιεράπετρας. 

Από τα στοιχεία που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα διαπιστώνεται ότι ό άτυχος νέος που βρέθηκε νεκρός είχε πάρει χθες το μεσημέρι στις 14:40 μηχανή μεγάλου κυβισμου από τα Χανιά, προφανώς για την αγοράσει και εκινούνταν από τα Χανιά προς Ιεράπετρα.

Στο μεταξύ λίγα χιλιόμετρα πριν το σπίτι του παραμόνευε ο θάνατος. Άγνωστο πως η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε μέσα στις καλαμιές και παρότι ο αναβάτης φορούσε κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί γρήγορα από κάποιον διερχόμενο.

(Φωτογραφία αρχείου)

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

admin

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 7000 euro ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID 19

admin

ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ-ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 

admin

Leave a Comment