Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Κατέστρεψαν ένα φορτίο πιπεριών από την Ουγκάντα

Οι ισπανικές συνοριακές αρχές κατέστρεψαν ένα φορτίο πιπεριών από την Ουγκάντα, με υπολείμματα δύο μη εγκεκριμένων φυτοφάρμακων, σύμφωνα με την δημοσιοποίηση από το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές (RASFF)

Η καταστροφή αυτών των πιπεριών οφείλεται σε διαπίστωση Profenofó με 0,7 χιλιοστογράμμων ανά κιλό, ενώ το ΑΟΚ του ήταν στο ελάχιστο ανιχνεύσιμο στο εργαστήριο, 0,01 χιλιοστόγραμμα ανά κιλό ως επίσης και για το Ometoate που υπήρχε σε αναλογία 0,053 χιλιοστογράμμων ανά κιλό, που ήταν επίσης το MRL του ελάχιστου ανιχνεύσιμου, 0,01 χιλιοστόγραμμα / κιλό.

Αυτή η υπόθεση έχει χαρακτηριστεί ως σοβαρή από το RASFF.

Γ Πολυχρονάκης

Related posts

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΧΟΙΝΟΚΑΨΑΛΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

admin

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ 22-23 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

admin

Ερώτηση Θραψανιώτη για νεοσύστατες εταιρείες

admin

Leave a Comment