Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Φοιτήτρια από την Κρήτη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θεσσαλίας με συμπτώματα κορωνοϊού

22χρονη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής από την Κρήτη με συμπτώματα κορονοϊού. 

Μεταφέρθηκε σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για εργαστηριακές εξετάσεις. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με ειδικό εξοπλισμό, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός ασφαλούς διαχείρισης, μεταφέρθηκε το απόγευμα μία 22χρονη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής από την Καρδίτσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτο κρούσμα για κορωνοϊό και να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την “Θεσσαλία Τηλεόραση” πρόκειται για φοιτήτρια από την Κρήτη που σπουδάζει στην Καρδίτσα, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε ταξιδέψει στη Β. Ιταλία (περιοχή Λομβαρδίας). Αμέσως κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός σε τοπικό, θεσσαλικό και κεντρικό επίπεδο.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλία. Την ίδια ώρα μία 62χρονη επίσης κτηνίαταρος από τη Λάρισα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, μπήκε επίσης σε καραντίνα στο πανεπιστημιακό, αν και τα συμπτώματά της δεν είναι τα ιδια με την 22χρονη που παρουσίασε υψηλό πυρετό, αλλά έχει έναν συνηθισμένο πονόλαιμο.

 

Πηγή: Foititikanea.gr

Related posts

Υπογραφή συμβάσεων δύο οδικών παρεμβάσεων σε δρόμους στους Δήμους Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας

admin

ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ 10/2019 ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

admin

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Πρόγραμμα της ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τη νόσο COVID-19 στην Κρήτη

admin